ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δυναμικό παρόν 11 ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις HOTEL SHOW και GULF HOST 2017 στο Ντουμπάι

Aθήνα - 25 Σεπτεμβρίου 2017

Έντεκα κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους του επίπλου, της εσωτερικής διακόσμησης και του επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, συμμετείχαν με  Ελληνικό Περίπτερο στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης HOTEL SHOW και επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων GULF HOST, στις 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2107 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Για πρώτη φορά, οι δυο αυτοτελείς εκθέσεις διοργανώθηκαν την ίδια ημερομηνία στον ίδιο εκθεσιακό χώρο και σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών προσέλκυσαν περισσότερους από 50.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Την ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο διοργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece και οι ελληνικές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές με εμπορικούς επισκέπτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, τη Βόρεια Αφρική και την Ινδία και επιδίωξαν σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Στο ελληνικό περίπτερο, ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece Ηλίας Αθανασίου, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ντουμπάι - πρόεδρο των Αεροδρομίων του Ντουμπάι καθώς και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Emirates Airline, Σεκ Αχμέντ Μπιν Σαέντ Αλ Μακτούμ, ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece, Ηλίας Αθανασίου, δήλωσε: «Ο Enterprise Greece στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης για το 2017, υλοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή, αυτή τη φορά για τους κλάδους του επίπλου, της εσωτερικής διακόσμησης και του επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν δυναμική εξωστρέφειας. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική του Enterprise Greece για την ένταξη στο ετήσιο πρόγραμμα του 2017, τη συμμετοχή της χώρας μας στις παραπάνω εκθέσεις, δεδομένου ότι το Ντουμπάι αποτελεί κόμβο για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.»

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία