Πολυποικιλιακό απόσταγμα στέμφυλων σταφύλλης.

Ποιοί Είμαστε

H εταιρία μας ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ-ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΑΚΡΗ βρίσκεται στον Κερασώνα Φιλιππιάδας, στην Ήπειρο στο 26ο χιλ ε.ο. Άρτας-Ιωαννίνων. Στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για νοικοκυρεμένες δουλειές, όπως λένε οι επισκέπτες μας. Ο χώρος μας είναι επισκέψιμος και προσβάσιμος σε οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων, συλλόγους, σχολεία και όποια κοινωνική ομάδα επιθυμεί ξενάγηση και ενημέρωση για την απόσταξη ενός προϊόντος με παλιά Ηπειρώτικη παράδοση.

Παράγεται και εμφιαλώνεται στο αποστακτήριο ΜΑΚΡΗ με πολύ προσωπική δουλειά και φροντίδα. Η αρχή του αποστακτηρίου μας ξεκινά με την εισαγωγή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης επιλεγμένης με προσωπική παρέμβαση, την φροντίδα και σύνεση στην καλή διατήρηση της, την αφοσίωση στη σωστή απόσταξη βάση του καλού (τελευταίας τεχνολογίας) εξοπλισμού μας. Και στην τελευταία και σημαντική όμως επεξεργασία του αποστάγματος με τα κατάλληλα και σύννομα μέσα για το φινίρισμα και την εμφιάλωση του τελικού προϊόντος.

Στόχος μας είναι η Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγοραστική κοινότητα, όπου εκτιμάται για την εξαιρετική ποιότητα, την αρωματική και πικάντικη γεύση και καθαρότητα. Προϊόν που είναι πάντα έτοιμο να συντροφεύει τον άνθρωπο στις καθημερινές του στιγμές. Πρωταγωνιστεί στις στιγμές της παρέας γύρω από το τραπέζι των μεζέδων.

Συνοδεύει τις μικρές και μεγάλες χαρές αλλά και τις λύπες. Γίνεται σήμα κατατεθέν της φιλοξενίας και της πιο χαρακτηριστικής Ελληνικής της έκφρασης, του κεράσματος. 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΚΡΗ

ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ- ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ

Αποστακτήριο Μακρή 26ο χιλ. Άρτας – Ιωαννίνων Κερασώνας Φιλιππιάδας Τ.Κ. 48200

T: +30 2683051883

W: www.apostaktiriomakri.gr

E: gmakgal2@gmail.com