ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2017 Summer Fancy Food Show

Αθήνα - 23 Ioυνίου 2017.

To Τμήμα Εξαγωγών «TradeUSA» του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει την ελληνική επιχειρηματική αποστολή κατά τη διάρκεια της Summer Fancy Food Show 2017 (SFFS) που θα λάβει χώρα στις 25-27 Ιουνίου 2017 στη Νέα Υόρκη.

Η SFFS17 αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κλάδο Specialty Foods των ΗΠΑ, συγκεντρώνοντας κορυφαίους παραγωγούς προϊόντων ειδικής διατροφής, αγοραστές και διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου κάτω από μία στέγη, όπου θα παρουσιαστούν περισσότερα από 180.000 προϊόντα, 25.000 αγοραστές και 2.500 εκθέτες.

Στην αποστολή του TradeUSA συμμετέχουν οι εταιρίες Aegean Naturals, Pallas Confections, Pami, Ροδούλα και World Excellent Products.

Πρωταρχικός στόχος της Ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής είναι η διοργάνωση εξατομικευμένων b2b συναντήσεων με Αμερικανικές εταιρίες εισαγωγής/διανομής/εμπορίας τροφίμων & ποτών. Ταυτόχρονα, και διαμέσου εμπειρικών επισκέψεων, σε super markets, convenient stores, delicatessen οι εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν χρήσιμες ποιοτικές αλλά και ποσοτικές πληροφορίες για την αποτελεσματικότερη διείσδυσή τους στην Αμερικανική αγορά.

Με την έναρξη της SFFS17 ξεκινάνε και οι συζητήσεις για τη διαμόρφωση πλαισίου αποκλειστικής συνεργασίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, διαμέσου του Τμήματος Εξαγωγών «TradeUSA», με την Specialty Food Association για την Ελλάδα. Η συνεργασία θα αφορά τους άξονες (α) εμπορικής δικτύωσης και πιστοποίησης, (β) εκπαίδευσης και (γ) έρευνα αγοράς. Οι συζητήσεις αναμένονται να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2017, έτσι ώστε η συνεργασία να ξεκινήσει από τη Winter Fancy Food 2018.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία