ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Prem Watsa, διεθνής επενδυτής

Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και γι΄ αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον που έρχεται

AΘΗΝΑ - Αλ. Λιδωρίκης - 1 Ιουνίου 2017

«Πιστεύουμε στην ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη επένδυση στον Όμιλο της Eurolife ERB», ανέφερε  ο Πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Limited ,Prem Watsa , μιλώντας σε εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του.

Ο κ. Watsa αναφέρθηκε εκτενώς στα στοιχεία της Ελληνικής αγοράς που την καθιστούν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, δημιουργώντας ισχυρές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.

Ειδικότερα, ο κ. Watsa δήλωσε «είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την επένδυσή μας στην Eurolife ERB, κυρίως χάρη στη διοικητική ομάδα της και τον Πρόεδρο και CEO, κ. Σαρρηγεωργίου, αλλά και γιατί αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία σε έναν κλάδο με σημαντικές προοπτικές. Η Ελληνική οικονομία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Εκτιμώ ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και γι΄ αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον που έρχεται».

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρηγεωργίου εξέφρασε την χαρά του ότι ο Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος ενός τόσο μεγάλου Ομίλου, όπως είναι η Fairfax. Η εμπιστοσύνη που έδειξε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσω της επένδυσής της στον Όμιλο της Eurolife ERB, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, είναι καθοριστική τόσο για τον κλάδο μας όσο και για την ίδια την Ελλάδα. Στην ουσία αποτυπώνει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που με πάθος και σωστό στρατηγικό σχεδιασμό μπορούν να αποτελέσουν ελκυστικές επενδυτικές επιλογές, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ισχυρές προοπτικές για το μέλλον. Στην Eurolife ERB βιώνουμε καθημερινά το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ευελιξία στη λήψη των αποφάσεων και να διατηρούνται οι πρωτοβουλίες του ελληνικού management. Σημεία - κλειδιά στην επιχειρηματική στρατηγική της Fairfax, τα οποία συνδυασμένα με την πολύτιμη τεχνογνωσία, την καινοτομία στη διαχείριση, τα εργαλεία και τον πελατοκεντρικό μας προσανατολισμό, δημιουργούν τις υποδομές για μια ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική για τον Όμιλο μας, ανέφερε ο κ. Σαρρηγεωργίου.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία