ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Θ. Ρούσβελτ σε ταινία του Σκορσέζε

Xόλιγουντ - (29 Σεπτεμβρίου 2017)

Η Paramount Pictures είναι σε διαπραγματεύσεις για ένα νέο πρότζεκτ, μια βιογραφική ταινία που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Θίοντορ Ρούσβελτ, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον 26ο πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Μάρτιν Σκορσέζε στο σκηνοθετικό πηδάλιο.

Παραγωγοί της ταινίας με τίτλο Roosevelt θα είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Ντέιβισον μέσω της Appian Way, ο Σκορσέζε και η Έμα Κόσκοφ μέσω της Sikelia και ο Τσακ Πατσέκο.

Το σενάριο θα υπογράψει ο Σκοτ Μπλουμ, σύμφωνα με το Variety.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια πολύπλευρη καριέρα που ξεκίνησε από το Πολεμικό Ναυτικό. Η άνοδός του στην πολιτική ξεκίνησε από το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και έφθασε έως τον προεδρικό θώκο μετά τη δολοφονία του Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ.

Οι προσπάθειές του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση των εθνικών πάρκων της χώρας θεωρούνται ως μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ως προέδρου των ΗΠΑ και κάνουν τον πρότζεκτ κατάλληλο για τον Ντι Κάπριο, ο οποίος επίσης καταβάλλει προσπάθειες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και μετριασμού των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.




AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία