ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
Eίστε θαυμαστής τού Leonardo DiCaprio ?

Με 5 λίρες μπορείτε να φάτε μαζί του!

Χόλιγουντ - (1 Νοεμβρίου 2016)

Ένας τυχερός θαυμαστής του Leonardo DiCaprio θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό! Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Leonardo DiCaprio με την κατάκτηση τού πρόσφατου Όσκαρ άρχισε να αναλαμβάνει κι άλλους ρόλους, πιο φιλανθρωπικούς. Τώρα τελευταία ασχολείται με τη σωτηρία του πλανήτη, θέλοντας να σταματήσει τις κλιματικές αλλαγές, ενώ στα επόμενα σχέδιά του είναι να βοηθήσει τους αστέγους.

Για τον λόγο αυτόν, ο σταρ θα ταξιδέψει μέχρι το Εδιμβούργο, όπου και θα γευματίσει σε ένα εστιατόριο που βοηθάει τον κόσμο που πεινάει και δίνει εργασία σε αστέγους, με την επωνυμία «Home».

Μάλιστα, θα δώσει και λόγο στο Scottish Business Awards -με το οποίο έχει βραβευτεί το «Home»- την ίδια ημέρα. Και επειδή του Leo δεν του αρέσει να τρώει μόνος, αυτήν τη φορά λέει να μην το κάνει με γνωστή παρέα, αλλά με κάποιον θαυμαστή του!

Υποσχέθηκε ότι ένας τυχερός θα φάει μαζί του, αν δεχθεί να δωρίσει 5 λίρες στο Social Bite, χρήματα με τα οποία ένας άστεγος θα μπορέσει να εξασφαλίσει φαγητό! Ο νικητής θα ανακηρυχθεί στις 11 Νοεμβρίου.
AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία