ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
Διεκδικεί θέση στον τελικό παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας

Στους 20 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη, η Ομογενής Κατερίνα Βρανά

Κείμενο Κατερίνα Γιαννίκη - 14 Νοεμβρίου 2016

 Στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» πέρασε η Ομογενής stand up comedian Κατερίνα Βρανά, έχοντας εξασφαλίσει μία θέση μεταξύ των 20 πιο αστείων κωμικών του πλανήτη.

   Ο διαγωνισμός συνεχίζεται, με την Κατερίνα Βρανά να διεκδικεί μία θέση στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στην Φινλανδία, στις αρχές Δεκεμβρίου.

   «Είναι η δεύτερη φορά που διεξάγεται ο διαγωνισμός. Πρώτη φορά διοργανώθηκε το 2014, κέρδισε ο Φινλανδός Ίσμο Λέικολα και γι' αυτό ο ημιτελικός και τελικός θα πραγματοποιηθούν στο Ελσίνκι, στις αρχές Δεκεμβρίου» ανέφερε η Κατερίνα Βρανά .

   Αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος, καθώς στην προηγούμενη διοργάνωση ξεκίνησαν 32 κωμικοί και τώρα οι αρχικές συμμετοχές ήταν 89 (από 56 χώρες). «Ξεκινήσαμε 89 κωμικοί, οι 20 περάσαμε στον ημιτελικό» είπε η Κατερίνα Βρανά και ευχαρίστησε πολύ όλον τον κόσμο που την ψήφισε.

   Η βαθμολογία που θα εξασφαλίσει στους διαγωνιζόμενους κωμικούς μία θέση στον μεγάλο τελικό, θα προκύψει σε ποσοστό 50% από τις online ψήφους του κόσμου που βλέπει τα βίντεό τους και σε ποσοστό 50% από τις ψήφους των κριτών στη live παράσταση που θα δώσουν οι συμμετέχοντες στις 5 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι. «Με την ψήφο του κόσμου μπορώ να έχω μία ελπίδα τον Δεκέμβριο, θέλω πάρα πολύ να προκριθώ και να είμαι στους πέντε πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη» τόνισε η stand up comedian.

   Η Κατερίνα Βρανά ζει, από το 1999, στο εξωτερικό. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες. Ένα από τα κεντρικά θέματα στις παραστάσεις της είναι η ζωή μιας Ελληνίδας στο εξωτερικό. «Τα μεγάλα μου πρότυπα είναι η Μις Πίγκι και τα σουρεάλ κινούμενα σχέδια. Μου αρέσουν κωμικοί, όπως η Τζόαν Ρίβερς, ο Λούις Σ.Κ, ο Έντι Ίζαρντ» διευκρίνισε η stand up comedian.

Το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο. Ηγείται του χώρου σε παγκόσμιες περιοδείες κωμωδίας και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία