ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
Η διάσημη αμερικανίδα Λίντσεϊ Λόχαν στο πλευρό των προσφύγων

Κείμενο Λ. Παπαθανασίου - (3 Νοεμβρίου 2016)

Τις υπηρεσίες της για την ανακούφιση των δεινών των προσφύγων προσφέρει η Aμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν.

Η εκρηκτική ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή όχι μόνο από το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και από τους θυελλώδεις έρωτες, τους καυγάδες και τις κραιπάλες της, αποφάσισε να βοηθήσει τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία προωθώντας ένα ενεργειακό ποτό.

Η 30χρονη σελέμπριτι έχει αναλάβει την προώθηση γνωστού ποτού λεμονάδας με καφεΐνη με στόχο να βοηθήσει τους πρόσφυγες. Τη συνεργασία έχει επιβεβαιώσει και η γερμανική εταιρεία που παράγει το ισοτονικό ποτό.

Η Λίντσεϊ έχει ήδη μοιραστεί με τους ακολούθους της στα σόσιαλ μίντια πολλές φωτογραφίες της μαζί με Σύρους πρόσφυγες και άτομα που βοηθάνε τους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας ,για κάθε BigBox που θα πωλείται από το ηλεκτρονικό της κατάστημα θα δωρίζει 10 ευρώ στους πρόσφυγες.

Το εν λόγω ποτό περιέχει 32 mg καφεΐνης, καθώς και ταυρίνη, ενώ έχει και 15 mg καφεΐνης από φυσικό γκουαρανά και όταν η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει το ποτό στους καταυλισμούς προσφύγων ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων καθώς η σύσταση του ποτού είναι τέτοια που δεν το κατατάσσει στα ενεργειακά ποτά.

Πάντως εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο CNN ότι η Λίντσεϊ ως εκπρόσωπος της εταιρείας έχει μία ποσότητα από το ποτό δωρεάν, την οποία, εάν θέλει, μπορεί να την χαρίσει στους πρόσφυγες που συναντάει.

Προς το παρόν πάντως το αστέρι του Χόλιγουντ προωθεί το ποτό μέσω του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τον προηγούμενο μήνα στην Αθήνα. 




AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία