ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
MΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νατάσσα Μποφίλιου: «Ονειρευόμουν τη Σάμο, από παιδί...»

(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)

Aθήνα - (3/8/2015)

«Ονειρευόμουν  από παιδί να βρεθώ στο μαγικό αυτό τόπο, στο νησί του Πυθαγόρα, που φάνταζε τόσο δελεαστικό στα μάτια μου μέσα από τις αφηγήσεις της παιδικής μου φίλης Μάγδας… Κι απόψε, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα…» 

Λαμπερή όσο και τρυφερή, σπιρτόζα μα και θλιμμένη, με τη φωνή της να στάζει συναίσθημα και αυτήν την ξεχωριστή εισαγωγή, η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε τη συναυλία της στη Σάμο, το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου, ενώπιον ενός πυκνού μα και «ζεστού» ακροατηρίου, που τη συνόδευε σε όλα της τα τραγούδια-παλαιότερα και καινούρια.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και το επιτελείο της, φιλοδώρησαν το κοινό της Σάμου με στιγμές μιας μοναδικής μουσικής πανδαισίας, με το φεγγάρι να συναγωνίζεται τα φώτα της σκηνής και την ατμόσφαιρα να πάλλεται στους ήχους της ορχήστρας. Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα αλλά και τη δική του μουσική και ερμηνευτική δεινότητα, κατάφερε να αναδείξει τις εξαίσιες φωνητικές ικανότητες της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία κράτησε αμείωτη σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς την επαφή και επικοινωνία της με το κοινό!

Σαν ανάσα και σαν αστραπή, κάθε στίχος, κάθε λέξη, κάθε νότα, πέρναγε στην καρδιά και αποτυπωνόταν στο μυαλό. Μια συναυλία, ντυμένη στα χρώματα της νύχτας και της μουσικής τις γέφυρες, με ένα ερμηνευτικό πάθος που έκανε τον κόσμο να χάσει το «μέτρημα» και να αφήσει τον ενθουσιασμό  του «εν λευκώ», μένοντας «συνέχεια στα όρια» . Μα η Νατάσσα, δεν άφησε καμία «εκκρεμότητα» -αντίθετα και προς τιμήν της -φώναξε επί σκηνής το Μάκη Ευαγγέλου και το Φίλιππο Πυργιώτη, ευχαριστώντας στο πρόσωπό τους όλα τα μέλη του Ομίλου ΧΟΡ.Ο.Σ της Σάμου, που δούλεψαν ακάματα, εθελοντικά και μεθοδικά επί μήνες για την πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής συναυλίας, αλλά και όλους τους Σαμιώτες που την αγαπούν και τραγουδούσαν μαζί της, κάθε στίχο.

Μια βραδιά πέρα από νότες και τραγούδια. Μεστή, πλούσια,  ανατροφοδοτική.Χωρίς ενδιάμεσες παύσεις και άσκοπα «γεμίσματα». Πλήρης ήχων και συναισθημάτων. Με βελούδινες μουσικές αναπλάσεις όσων ζούμε, όσων βιώνουμε καθημερινά, με την ερμηνευτική δεινότητα και το ταλέντο της Νατάσσας, που κατάφερε να αγγίξει «βαθιά» το κοινό. Και να εισπράξει από αυτό, ένα ξεχωριστό «εύγε».

 

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία