ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελληνικές επιχειρήσεις συναντήθηκαν στο Σάο Πάολο με εκπροσώπους βραζιλιάνικων εισαγωγικών εταιρειών

Σάο Πάολο - 23 Απριλίου 2018.

Oλοκληρώθηκε  το βραζιλιάνικο σκέλος της επιχειρηματικής αποστολής του Eλληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Λατινικής Αμερικής με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βραζιλία-Γραφείο ΟΕΥ Σάο Πάολο, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κολομβίας-ΑΝDI, της Ελληνικής πρεσβείας στο Μεξικό και της πρεσβείας Μεξικού στην Ελλάδα αλλά και τοπικών Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων που περιελάμβανε τρεις σταθμούς: Σάο Πάολο, Μπογκοτά και Μέξικο Σίτυ.

Tης αποστολής ηγήθηκε ο Ιωάννης Πατσιαβός, σύμβουλος του επιμελητηρίου και διευθυντής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδος - Λατινικής Αμερικής, ενώ συμμετέσχε και η Τέτη Περισσάκη, στέλεχος του τμήματος Διεθνών Εμπορικών Εκθέσεων του Οργανισμού "Εnterprise Greece/Invest & Trade".

Την ευθύνη της διοργάνωσης των επιχειρηματικών συναντήσεων με τις βραζιλιάνικες εισαγωγικές εταιρείες και άλλους ενδιαφερόμενους βραζιλιάνικους φορείς είχε αναλάβει το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Σάο Πάολο.

Στο σκέλος της Βραζιλίας συμμετείχαν οι εξής πέντε ελληνικές επιχειρήσεις:

1. Elea Creta-Pelopοs Nissos (ελαιόλαδο, ελιές, βαλσάμικο και οίνος)

2. Οlympian Green (ελαιόλαδο & ελιές)

3. Sante Plus (προϊόντα ιατρικής δίαιτας)

4. Pharmex (φαρμακευτικά, δερμοκαλλυντικά, superfoods)

5. Viohalco (αλουμίνιο, καλώδια κλπ)

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής της αποστολής στο Σάο Πάολο το Γραφείο ΟΕΥ Σάο Πάολο διοργάνωσε συνολικά 26 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και βραζιλιάνικων εισαγωγικών εταιρειών, κατασκευαστικών εταιρειών, καθώς και άλλων φορέων.

Όπως εκτιμάταια πό την πρεσβεία, δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη διευκόλυνση πρόσβασης και δραστηριοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων, στη δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα βραζιλιάνικη αγορά.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία