ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αρση επιτήρησης μετοχών και λοιπές αποφάσεις ΧΑ στις 30/9

Αθήνα

Την άρση της Επιτήρησης των μετοχών της εταιρίας «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο τού ΧΑ δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πια λόγοι για την υπαγωγή της στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι μετοχές της εν λόγω εταιρίας από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 1ης Οκτωβρίου 2010 θα διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 65.026 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος της εταιρικής χρήσης 2009/2010, που προέκυψαν από τη μετατροπή 30.955 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 5η Οκτωβρίου 2010. Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε επίσης για τη σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας «ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π.», σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων της με την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Ακόμη το ΔΣ ενέκρινε:

- Τον εμπλουτισμό των τεχνολογικών υπηρεσιών όδευσης εντολών για τις Αγορές του Χ.Α. και του Δικτύου Χ-Νet. Ο εμπλουτισμός αυτός συνίστανται στην χρήση:

α) του πρωτοκόλλου FIX για την διόδευση εντολών στις Αγορές του Χ.Α,

β) του «X-order Client» για την διόδευση εντολών στις Αγορές του δικτυου X-Net.

- τις επίσημες αργίες συναλλαγών και εκκαθάρισης για τις Αγορές του ΧΑ για το έτος 2011, και κατΆ επέκταση τις ημερομηνίες λήξεων των προϊόντων της Αγοράς Παραγώγων του ΧΑ για το έτος 2011.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία