ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποδόσφαιρο: Ποιοί μένουν - ποιοί πέφτουν

Αθήνα

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ: 2-4

Η Ξάνθη εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" με 4-2, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Μπέρτο (5΄) και Μπούγκα (27΄), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ των Κονέ (54΄) και Ιάκομπ (60΄), για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα για την ακριτική ομάδα, με τον Πόι στο 70΄ και πέναλτι του Έλινγκτον στο 74΄.

ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-2

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον Λεβαδειακό, καθώς νίκησε μέσα στο «Αλκαζάρ» την Λάρισα με 2-1, στο πλαίσιο της 30ης -και τελευταίας- ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς η Ξάνθη νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σερζίνιο (23') και Αγκάλι (85'), ενώ το τέρμα της ΑΕΛ σημείωσε ο Κυριακίδης στο 58ο λεπτό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-1

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, καθώς νίκησε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 1-0, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας ημέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη με το γκολ του Γκάμπριελ στο 56ο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: 2-1

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός, επιβληθείς στο "Γ. Καραϊσκάκης" του Αρη με 2-1, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" θα εκκινήσουν στα πλέι οφ ως πρωτοπόροι (4 βαθμοί), ενώ αντίθετα οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν βαθμό. Τα γκολ των "ερυθρολεύκων" σημείωσαν οι Ζεβλάκοφ στο 33΄ και Μαρέσκα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ για τους Θεσσαλονικείς είχε ισοφαρίσει, επίσης με πέναλτι, ο Κάλβο στο 43΄. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Πάρντο και Αράνο (και οι δύο στο πρώτο μέρος), ενώ στο 19ο λεπτό η συνάντηση διακόπηκε προσωρινά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τη χρήση δακρυγόνων, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 4-1

Σαρωτικός στο πρώτο ημίωρο ο ΠΑΟΚ, επιβλήθηκε εύκολα του Εργοτέλη με 4-1 στην Τούμπα, σε αγώνα για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προετοιμάζεται πλέον για τα πλέι-οφ, όπου θα μπει ως δεύτερος και θα ξεκινήσει με τρεις βαθμούς. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σορλέν (2΄), Μουσλίμοβιτς (10΄), Τσιρίλο (17΄) και Παπάζογλου (27΄), ενώ το γκολ της τιμής για την κρητική ομάδα σημείωσε στο 46΄ ο Χρυσοφάκης.

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-1

Καβάλα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" της μακεδονικής πόλης, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Ρινκόν, για να ισοφαρίσει στο 13΄ ο Γουνδουλάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-1

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 3-1 τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της τελευταίας (30η) αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Αναστασάκου (πεν. 26'), Καραλή (57') και Περόνε (90'), ενώ ο Πανθρακικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Μπέλεκ στο 30'.

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2-0

Χάρη σε γκολ του Τζιμπούρ στο 48ο λεπτό και του Καφέ στην εκπνοή, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η Ενωση θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ, όπου ξεκινά από την τρίτη θέση με ένα βαθμό, ενώ η ομάδα της Πελοποννήσου ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 11η θέση.



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία