ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
MΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΥΤΙΜΗ: «Κάθε τέλος, μια αρχή...»

Αθήνα - (1 Φεβρουαρίου 2017)

1.Πολυτίμη πες μας λίγα πράγματα για σένα. Πότε ξεκίνησε η περιπέτειά σου με το τραγούδι;

Ξεκίνησα να τραγουδώ από την παιδική μου ηλικία. Είχα τη χαρά να μεγαλώσω σε μια μουσική οικογένεια, όπου το τραγούδι ήταν καθημερινή ασχολία. Κατά κάποιο τρόπο, η επιλογή μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό έγινε από τότε. Μεγαλώνοντας, η ενασχόλησή μου έγινε πιο εντατική, με επίκεντρο την πολυφωνική μουσική και τα πολυφωνικά σύνολα. Οι πρώτες μου ηχογραφήσεις ήρθαν στα 16 μου χρόνια, ακολούθησαν οι ζωντανές εμφανίσεις και όλα από τότε πήραν το δρόμο τους.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ

 

Πολυτίμη

Ερμηνεύτρια - Ηθοποιός

 

Η Πολυτίμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής και  συμμετέχοντας σε πολυφωνικές χορωδίες.

Στα δεκαέξι της βρίσκεται για πρώτη φορά στο στούντιο, ηχογραφώντας τραγούδια για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ξεκινάει τις πρώτες της ζωντανές εμφανίσεις σε μπουάτ και μουσικές σκηνές.

Το 2007 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Η Πρόβα».

 

Τα τελευταία χρόνια έχει ερμηνεύσει κομμάτια από το διεθνές soul-funk-blues ρεπερτόριο καθώς επίσης και ελληνικές δημιουργίες από την έντεχνη μουσική σκηνή.

Έχει εμφανιστεί σε μερικούς από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς, όπως στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, στο Νομισματικό Μουσείο, στις αίθουσες συναυλιών της Γαλλικής Πρεσβείας Αθηνών, του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe, στον Ιανό, κ.ά., καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές, όπως ενδεικτικά στο «Ζυγό», το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», το «Κύτταρο», κ.ά..

 

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες της με Έλληνες δημιουργούς είναι με την Ζωή Τηγανούρια («Βεντάλια από Γυναίκες», «Γυναικεία Υπόθεση», «Έτσι είν’ η Ζωή..»), το Zorzes Katris (Ραψωδία «Το Στολίδι»), το Μηνά Αλεξιάδη, το Γιώργο Σπανό, καθώς επίσης και με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, παραγωγό και τραγουδιστή της jazz  Glenn Perry (ηχογράφηση του “Arabian Girl” στα Sierra Studios).

 

Τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, σε παραγωγή της Zoe’s Music Ltd με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή…»

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία