Ιστορία
Ξεκινώντας από τα Ιωάννινα το 1957 και φέρνοντας μαζί του τη γνώση της αγνής παραδοσιακής αρτοποιίας, ο κ. Νικόλαος Μπερρής, δημιουργεί τον πρώτο του παραδοσιακό φούρνο στη Νέα Μάκρη της Αττικής. Με αφετηρία την ιδέα «παράδοση στην ποιότητα», το 2004 συστήνεται, σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, η εταιρία Μπερρής Α.Ε. Τα αγνά υλικά και οι αυθεντικές γεύσεις ανέδειξαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρία.
Μέσα από μία πετυχημένη διαδρομή 54 χρόνων στην αρτοποιία, σήμερα ο κ. Μπερρής κατατάσσεται μέσω της εταιρίας ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε., αλλά και του αρτοποιείου «Μπερρής» στο 26ο χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος στη Ραφήνα, ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους επιχειρηματίες στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής.
Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά με τέχνη και μεράκι, βασιζόμενα σε συνταγές προερχόμενες αποκλειστικά από την περιοχή της Ηπείρου (περιοχή γνωστή για την παράδοσή της στο χώρο της αρτοποιίας), με αγνά υλικά και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά.
Στον τόπο της Παράδοσης
Στα μονοπάτια της ηπειρωτικής γης, εκει όπου η παράδοση αιώνων συναντά τη γνώση, την πολυετή πείρα και το μεράκι, το αποτέλεσμα δε θα παύει ποτέ να είναι άλλο από την αγνή γεύση και την απόλυτη ποιότητα!
Στον τόπο των Αγνών Προϊόντων...
Με επιμονή και σεβασμό προς την ηπειρώτικη παράδοση, τα αγνά υλικά, και τις πρώτες ύλες, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αγνά γευστικά προϊόντα που συμβάλουν θετικά σε μία υγιή και ισορροπημένηδιατροφή.
Αυθεντικές τοπικές συνταγές
Με σεβασμό στην παράδοση της Γιαννιώτικης αρτοποιίας και τις αυθεντικές τοπικές συνταγές παρασκευάζουμε τα παραδοσιακά κουλουράκια μας με προσοχή και μεράκι. Ζυμωμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικά μυρωδικά ενθουσιάζουν με τη γεύση και τα αρώματά τους.
|