Η κατασκευής κοσμημάτων ZafiriouGold δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κοσμημάτων εδώ και 28 χρόνια. Με έδρα τη Μυτιλήνη αποτελεί ένα εργαστήριο παραγωγής χειροποίητων και χυτών κοσμημάτων σε χρυσό και λευκόχρυσο και πολύτιμους λίθους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει έργο και στο τομέα του fashionjewelry κυρίως στο ασήμι.

Με μεγάλη ποικιλία σε σταυρούς, μονόπετρα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μοτίφ, σε χρυσό και λευκόχρυσο, δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε το κόσμημα που θα συντροφεύσει τις πολύ προσωπικές σας στιγμές και θα αποτελεί κομψό στολίδι στις εξόδους σας και μοναδικό αξεσουάρ που θα αναδεικνύει το προσωπικό σας χαρακτήρα.

Κομψότητα διακρίνει και τα silverfashion κοσμήματα τα οποία έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Στο πεδίο αυτό η κομψότητα συνδυάζεται με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της εταιρείας και της “έξω από το κουτί” σκέψεις της στη διαδικασία σχεδιασμού νέων κοσμημάτων. Φρέσκιες ιδέες, επηρεασμένες από τα κομμάτια της ιστορίας, κυρίως της ελληνικής αρχαιότητας αλλά και άλλων πολιτισμών, τις γήινες ρίζες μας και τις λαϊκές δοξασίες, έρχονται και παίρνουν μορφή μέσα από τις δημιουργίες τις εταιρείας.

Το εργαστήριο της ZafiriouGold jewellery design είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, από 3D printers μέγιστης ανάλυσης σε λέιζερ χάραξης και συγκόλλησης, που σε συνδυασμό με το μεράκι και την εμπειρία χρόνων των τεχνιτών της, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά κοσμήματα, είτε με έτοιμα σχέδια που μπορείτε να της στείλετε είτε με το να περιγράψετε τις ιδέες σας στους 3D designers της και να τα σχεδιάσουν για εσάς.

Τα σχέδια μας αποτελούν προϊόν δικής μας σκέψης και είναι κατοχυρωμένα στον ΟΒΙ (οργανισμός βιομηχανικής ιδιοκτησίας Ελλάδος) οπότε είναι μοναδικά και παράγονται σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Με προσεγμένη επιλογή σε συνεργάτες, το εργαστήριο της ZafiriouGold έχει καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων καθώς επίσης έχει καταφέρει να συνεργάζεται με έμπειρους τεχνίτες που μπορούν να προσαρμόσουν τα κοσμήματα ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας, με σεβασμό και προσοχή στη ποιότητα και τη κομψότητα του τελικού αποτελέσματος.

Ένα εργαστήριο κοσμημάτων το οποίο έχει ως στόχο του να αποδώσει μέσα από τις δημιουργίες του το χαρακτήρα καθενός από εσάς προσωπικά και να τονίσει τη μοναδικότητα σας.

Γιώργος Ζαφειρίου

4ο χμ. Μυτιλήνης-Καλλονής

81100, Μυτιλήνη - Λέσβος

Mob: +30 6986963459

Website: www.zafiriougold.com

Email: zafiriou_g@yahoo.gr