Η νέα κατηγορία προϊόντων "ελιές με stevia", αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της εταιρίας μας στην εγχώρια & διεθνή αγορά. Με οδηγό την παράδοση & με στόχο την καινοτομία εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας. Μετά την επιτυχημένη παρουσία των καινοτόμων προϊόντων Βότσαλα, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας & γεύσης, πρωτότυπης υφής & (εξωτερικής) εμφάνισης, με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, έρχονται δύο νέα εξίσου καινοτόμα προϊόντα να ξεχωρίσουν & να διακριθούν.


Η Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) & η Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης). Για πρώτη φορά παρουσιάσαμε τα νέα αυτά προϊόντα στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας και η απήχησή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Το σημαντικότερο γεγονός είναι η διάκριση που κατέκτησαν στο διαγωνισμό των Top  Innovation Products που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην έκθεση ISM. Διαγωνιζόμενα 120 καινοτόμα προϊόντα από 84 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας κατέκτησαν τον τίτλο Top 2 Innovations γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως! Η βράβευση αυτή μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον & δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, διότι μας απέδειξε ότι η αφοσίωσή μας στην ποιότητα & οι στόχοι μας για συνεχή εξέλιξη & ανάπτυξη της εταιρίας μας ανταμείφθηκαν.                                                                                                                                                                                                                             

Λίγα λόγια για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

Η εταιρία μας ιδρύθηκε στον Πειραιά από τον κο Νικόλαο Χατζηγιαννάκη το 1950. Κάθε της προϊόν κρύβει κάτω από τη φίνα επίστρωση ζάχαρης ή σοκολάτας κάτι πολύ περισσότερο από μια απολαυστική γέμιση. Κρύβει απαράμιλλη τεχνογνωσία, εμμονή στην ποιότητα των πρώτων υλών και έμπνευση στη γεύση.
Για την επίτευξη των παραπάνω επενδύουμε διαρκώς σε εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες μεθόδους παραγωγικής διαδικασίας, συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας με συμμετοχή σε σεμινάρια του εξωτερικού, με επικαιροποιημένη θεματολογία, με συνεχείς έρευνες των τάσεων των αγορών βάσει των επιθυμιών των καταναλωτών σε διεθνές επίπεδο, με σκοπό τη συλλογή των μέγιστων δυνατών εφοδίων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε μας προϊόν.

Η ομάδα των ανθρώπων μας απαριθμεί περισσότερους από 60 εργαζομένους, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με συνεργασία & ομαδικότητα κάνουν υπερήφανη την εταιρία μας & συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των εξαγωγών μας σε περισσότερες των 30 χωρών παγκοσμίως. HATZIYIANNAKIS DRAGEES  S.A.

CONFECTIONARY

1st factory (S. Greece): 55th-59th Thivon Ave., Pireas, 18542, Greece, t. +30 210 4202962, f. +30 210 4201039

2nd factory (N. Greece): 56th Olympou Str., Kalochori Thessaloniki, 57009, t. +30 2310 755 556, f +30 2310 755 557

url: www.hatziyiannakis.gr

e-mail (information dpt): info@hatziyiannakis.gr, e-mail (sales dpt): export@hatziyiannakis.gr