Τρικαλιν Ζμη

Σγχρονη βιοτεχνα παρασκευς χειροποητων, κατεψυγμνων προντων ζμης.

Η Τρικαλιν Ζμη εδρεει σε ναν ιδικτητο χρο συνολικς κτασης 4.000 τ.μ. με ολοκανουριες και υπερσγχρονες μονδες παραγωγς, που καταλαμβνουν κταση 400 τ.μ. Ο κτιριακς και μηχανολογικς εξοπλισμς υψηλν προδιαγραφν υπσχονται την παραγωγ προντων, που υπακοουν στους καννες υψηλς ασφλειας και ποιτητας.

Η Τρικαλιν Ζμη στεγζεται στο 6ο χλμ Τρικλων-Πλης στην καρδι του Θεσσαλικο κμπου. Στις εγκαταστσεις μας μπορετε να προμηθευτετε λα τα παραδοσιακ προντα κατασκευασμνα απ αγν & φρσκα υλικ!

 Ελληνικ Προντα Ζμης

Η Τρικαλιν Ζμη χει ως στχο την ικανοποηση του καταναλωτ μσω των προντων της, που χουν ως βση τις αυθεντικ παραδοσιακς χωριτικες πτες, οι οποες παρασκευζονται με τον πατροπαρδοτο τρπο, με αγν υλικ της ελληνικς γης και αυστηρς προδιαγραφς προκειμνου να διατηρσουν λα τα θρεπτικ συστατικ τους.

Παραγωγ προντων, που υπακοουν στους καννες υψηλς ασφλειας και ποιτητας. ISO 22000:2005

Δετε τα προντα μας εδ: www.trikalinizymi.gr/προντα-ζμης/

  

Βραβευμνα προντα

Γευστικ, τραγαν, με χειροποητο φλλο και το πιο σημαντικ, βραβευμνη! Ο λγος για την παραδοσιακ σπανακοτυρπιτα της Τρικαλινς Ζμης, που κρδισε με τη γεση της, κορυφαους ειδικος κι εμπειρογνμονες της βιομηχανας τροφμων & γαστρονομας, που κλθηκαν να αξιολογσουν τις συμμετοχς των φετινν Mediterranean Taste Awards.

Η γεση της παραδοσιακς σπανακοτυρπιτας κατκτησε και τους πιο απαιτητικος και η εταιρα «Τρικαλιν Ζμη – Πατουλιτης ΜΟΝ ΙΚΕ» επιβραβετηκε με το Χρυσ Βραβεο στην κατηγορα «Excellent Taste».

 . .

6 -, Τρκαλα - Θεσσαλα

Τel: +30 2431770777

Fax: +30 2431440452


facebook: trikalinizymi.gr

instagram: @trikalinizymi

website: www.trikalinizymi.gr


Email: sales@trikalinizymi.gr