Η εταιρεία « το Βουνό μας », με κεντρικό της μήνυμα το «...εκεί που η Φύση δημιουργεί! » μπήκε στην ελληνική αγορά με σκοπό να ταράξει τα νερά στον χώρο των Φυσικών Προϊόντων και του Πρωτογενούς Τομέα Παραγωγής.

Η δραστηριότητα της εταιρείας λαμβάνει χώρα στους ορεινούς όγκους της Ηπείρου, εκεί που πραγματικά «...η φύση δημιουργεί!».

Όραμα, Αποστολή, Αξίες και Δέσμευση

ΟΡΑΜΑ μας είναι να προσφέρουμε αυτό που λέει το κεντρικό μας μήνυμα, τις Αγνές δημιουργίες της Φύσης, σε κάθε καταναλωτή, παρέχοντάς του υψηλής ποιότητας προϊόντα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας η αδιάκοπη προσπάθεια επίτευξης του οράματός μας, εστιάζοντας στις ανάγκες του παρόντος αλλά και σχεδιάζοντας τη δράση μας στις προκλήσεις του μέλλοντος.

ΑΞΙΕΣ μας είναι η προσφορά και η κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή καθώς επίσης και η παραγωγή και τυποποίηση αγνών προϊόντων . Επιπρόσθετα με την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας στοχεύουμε στην αρτιότερη κατάρτισή του, πάντα με γνώμονα την βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και επεξεργασίας, έχοντας ως βασικό μας γνώμονα τον σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας η παροχή υψηλής ποιότητας Φυσικών Προϊόντων που μεταφέρουν την αγνότητα της Ηπειρωτικής Γης στο σπίτι κάθε καταναλωτή.

 

Το Βουνό Μας

Ηλίας Ρίζος

Ανθοχώρι Μετσόβου, 442 00

M: +30 6970113566 

website: www.tovounomas.gr

facebook: Το Βουνό Μας

instagram: @to_vouno_mas

youtube: Το Βουνό μας

Email: info@tovounomas.gr

Γνωρίζοντας τον Παραγωγό

Παραγωγός είναι ο κ. Ηλίας Ρίζος .

Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Η αγάπη του για τον τόπο του και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής τον οδήγησε από πολύ νωρίς να ακολουθήσει τα μονοπάτια της μελισσοκομείας , αρχικά εκπαιδευόμενος δίπλα σε έμπειρους μελισσοκόμους και σιγά σιγά αποκτώντας ο ίδιος τα δικά του μελίσσια . Το πάθος του για αυτό που έκανε καθώς επίσης και η προσήλωση του στην προσπάθεια παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας μελιού, συνέβαλλαν στο να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια σύγχρονη και πληρέστατη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού.

Το «μικρόβιο» όμως της δημιουργίας δεν σταμάτησε εδώ, έτσι το 2018 ξεκίνησε να καλλιεργεί στους ορεινούς όγκους τα Ηπείρου, αρωματικά φυτά , όπως είναι το Τσάι του Βουνού και η Ρίγανη. Ο πλούτος που διαθέτει το υπέδαφος της Ηπείρου στα 1400 και πλέον μέτρα υψόμετρο σε συνδυασμό με το πάθος, την τεχνογνωσία αλλά και την συνεχή εξέλιξη της εταιρείας , συνέβαλαν στην παραγωγή μοναδικών αρωμάτων τόσο στη Ρίγανη όσο και στο Τσάι.

Ο Ηλίας είναι ενεργό και δραστήριο μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων, από τον οποίο και έλαβε, για την χρονιά 2019, την τιμητική διάκριση «Ο Μελισσοκόμος της χρονιάς» , κάτι που αντικατοπτρίζει την προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση. Eπικοινωνία

Products