ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ANTHXEI ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΗ


Συνδυζοντας σγχρονη νεση και κομψτητα, το 31 Doors Hotel βρσκεται στην καρδι της Αλεξανδροπολης και αποτελε ιδανικ μρος για να ξεφγετε απ τα συνηθισμνα.

Με πανοραμικ θα στη θλασσα, το νησ της Σαμοθρκης καθς και στα κοντιν γπεδα τνις, προσφρει γνσια, ζεστ φιλοξενα και πλοσιες εμπειρες μσα στη ζωνταν ατμσφαιρα της πλης.


Με προσεγμνες λεπτομρειες τσο στο σχεδιασμ και την παροχ σγχρονων ανσεων, σο και στις εξατομικευμνες εμπειρες που προσφρει, εναι στο χρι σας να ανακαλψετε τι κνει το ξενοδοχεο μας τσο μοναδικ.

να μρος, που εσες και οι αγαπημνοι σας θα μπορετε να θεωρετε σπτι. Δνοντας βση στις ανγκες και τις επιθυμες του σγχρονου ταξιδιτη, το 31 Doors Hotel σχεδιστηκε για ταξδια τσο επαγγελματικ σο και αναψυχς.

Ξεκινστε κθε μρα με εκλεκτς νοστιμις στην αθουσα του πρωινο και δστε λλη γεση στη διαμον σας. Απολαστε να δροσιστικ ποτ και την εκπληκτικ θα του Roof Garden Bar εξασκεστε τις αθλητικς ικαντητς σας με να παιχνδι τνις.

Με ποιο τρπο και αν επιλξετε να περσετε τις μρες σας μαζ μας, επιτρψτε μας να σας περιποιηθομε και να δημιουργσουμε μαζ σας αξχαστες αναμνσεις.


Απολαστε τον πνο σας και αφεθετε στην νεση που προσφρουν τα υψηλς ποιτητας κλινοσκεπσματα και κρεβτια των δωματων.

Τα ευρχωρα μπνια, οι τεχνολογες αιχμς και οι προσεγμνες ανσεις, δημιουργον μια ατμσφαιρα διακριτικς κομψτητας και απλυτης ηρεμας.

Κθε δωμτιο και σουτα διαθτει μοντρνο ντιζιν με διατερες χρωματικς παλτες, εν προσφρει λες τις υπηρεσες ενς πολυτελος ξενοδοχεου, πιο εξατομικευμνες.


Παροχς δωματων
Μνι μπαρ (κατπιν αιτματος)
Καλδιο ξυπνης τηλερασης
Θυρδα ασφαλεας
Στεγνωτρας μαλλιν
Κονια μωρο (κατπιν αιτματος)
Μπνιο
Δωρεν ασρματη σνδεση στο διαδκτυο
Κλιματισμς
Μηχνημα Nespresso (με επιπλον χρωση)


THIRTYONE DOORS HOTEL

422-424 Leoforos Dimokratias PC 68131

Alexandroupoli, Greece

T: +30 2551033130 / 2551033180

E: info@31doorshotel.com

fb: 31 Doors Hotel