Ποιοι είμαστε

Είμαστε η εταιρεία The Greek Olive Estate AE, εταιρεία παραγωγής, μεταποίησης και εξαγωγής Ελληνικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου με πολύ υψηλές πολυφαινόλες από την περιοχή της Γορτυνίας στην Ορεινή Αρκαδία.

Αρχίζοντας το 2010 καταλάβαμε ότι το ελαιόλαδο παραγωγής μας είχε κάτι διαφορετικό να προσφέρει και μετά από μελέτες είδαμε πως πράγματι το ελαιόλαδο μας είχε να προσφέρει πολύ υψηλότερο ποσοστό πολυφαινολών στο ελαιόλαδο από το συνηθισμένο.

Από το 2012 όταν και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο ισχυρισμός υγείας για τις πολυφαινόλες ελαιολάδου είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εμπορεύθηκε λάδι με τον ισχυρισμό υγείας με την ονομασία Σταγόνα Ζωής ή Drop of Life. Από το 2017 δημιουργήσαμε και το προϊών PhenOLIV.

Από τότε δίνουμε το λάδι μας για ανάλυση σε διάφορα πανεπιστήμια όπως το Καποδιστριακό τον Αθηνών όπου και γίνονταν ήδη μελέτη για της πολυφαινόλες ελαιολάδου, το 2016 παρουσίασαν τα αποτελέσματα της μελέτης πάνω από 2500 δειγμάτων παγκοσμίως βρήκαν πως το ελαιόλαδο μας είχε μέτρηση ολικών φαινολών 3000mg/kg με μέσο όρο παγκοσμίως τα 150mg/kg. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν το 2016 στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και η ποικιλία μας ονομάστηκε τιμητικά Ολύμπια ως παράδειγμα υψηλού φαινολικού ελαιολάδου.

Από τότε μέχρι σήμερα δουλεύουμε χέρι-χέρι με αναλυτές, ερευνητές και γεωπόνους για να αυξήσουμε την περιεκτικότητα πολυφαινολών του ελαιολάδου μας και στο χωράφι και στην παραγωγή στο ελαιοτριβείο.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει σήμερα και με πάνω από 20 βραβεία στα λάδια μας εμπορευόμαστε 2 γκάμες ελαιολάδου:

Σταγόνα Ζωής: το πολυβραβευμένο ελαιόλαδο μας με περίπου 1000mg/kg Πολυφαινόλες για καθημερινή χρήση στο φαγητό από ανθρώπους με ενδιαφέρον για την υγιεινή διατροφή και το ποιοτικό, φυσικό και αγνό προϊών. Πωλείτε κατά κύριο λόγο σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, βιολογικών τροφίμων και gourmet καταστημάτων όπως και online απευθείας στον καταναλωτή.

PhenOLIV: το καινουργιο ελαιόλαδο μας με περίπου 2500mg/kg πολυφαινόλες για ημερήσια κατανάλωση με κουταλάκι από ανθρώπους με κύριο μέλημα την κατανάλωση υψηλά φαινολικου ελαιολάδου για την βελτίωση ή αποφυγή κάποιον παθήσεων όπως Αλτσχαιμερ, Αυτισμό και Χοληστερίνη. Το λάδι μας δίνετε επίσης για μελέτες σε αυτούς τους τομείς όπως και στον καρκίνο.

Πωλείτε κατά κύριο λόγο απευθείας στον καταναλωτή και μέσω φαρμακείων.

Το PhenOLIV Protect έχει αριθμό γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ και μπορεί και πωλείτε στην Ευρώπη ως Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής.

Σκοπός μας είναι η επέκταση της αναγνώρισης της Ελλάδας ως κύρια πηγή υψηλών φαινολικών ελαιολάδων παγκοσμίως και την μεγαλύτερη αναγνώριση της εταιρείας μας και των προϊόντων της.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί μου για παραπάνω πληροφορίες και να επισκεφθείτε το site μας για να δείτε τα προϊόντα μας.

www.thegreekoliveestate.com

Γιώργος Μαθιόπουλος
Export Manager

T: +30 210 801 9050

M: +30 6972557514

Αλωνίων 8, Κηφισιά, 14562

Αθήνα, Ελλάδα

facebook: @thegreekoliveestate