Τα παραδοσιακά ζυμαρικά «Τασούλα», ξεκινώντας από το 1990, έχουν ως μοναδικό στόχο να δώσουν την εναλλακτική γευστική πρόταση στην υγιεινή διατροφή. Η βιοτεχνία μας συλλέγει αγνά υλικά (αλεύρι, σιμιγδάλι, γάλα, αυγά) από την περιοχή Δυτικής Μακεδονίας και με πολύ μεράκι και κόπο παράγει φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές και την τέχνη του παλιού καλού καιρού.

Δημιουργήσαμε μία δυναμική Βιοτεχνία (που παράγει αγνά προϊόντα) εναρμονισμένη με τις επιταγές της Διαχείρισης ISO 22000:2005 και της φιλικής αντιμετώπισης του περιβάλλοντος. Συνθήκες που οι σύγχρονοι καταναλωτές τις θεωρούν απαραίτητες. Σήμερα 23 χρόνια μετά συνεχίζουμε να προσφέρουμε τα αγνά παραδοσιακά μας προϊόντα και από ένα νέο χώρο σύγχρονο και παραγωγικό, στο Βατερό Κοζάνης.

Σας καλωσορίζουμε σε ένα ταξίδι παραδοσιακών γεύσεων της Κοζάνης στα «Παραδοσιακά Ζυμαρικά ΤΑΣΟΥΛΑ».

Το εργαστήρι μας προσφέρει στον επιλεκτικό καταναλωτή ζυμαρικά υψηλής ποιότητας, γευστικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φτιαγμένα με αγνά τοπικά υλικά και βασισμένα σε παραδοσιακές Κοζανίτικες συνταγές. Συνταγές που χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα οι νοικοκυρές και έχουμε διατηρήσει αναλλοίωτες.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο καθημερινό τραπέζι αξιοποιώντας την πολύχρονη παράδοση της Κοζάνης στα ζυμαρικά. Έτσι στο εργαστήρι μας θα βρείτε προϊόντα όπως τον παραδοσιακό Κοζανίτικο Τραχανά, τα Πέτουρα με Κρόκο ή με Βασιλικό μανιτάρι, το Ποντιακό Ευρεστόν, τα φύλλα Περέκ, τις Τηγανόπιτες που είναι τα μοναδικά αυθεντικά χειροποίητα.

   

 

Main:

Aristotelous 37,
501 00, KOZANI GREECE
Tel/Fax: 24610 95940

E-mail:sales@zymarika-tasoula.com

 

INDUSTRY:

Vatero Kozani
501 00, KOZANI GREECE
Tel: 24610 38911

E-mail:manager@zymarika-tasoula.com

 

 

zymarika-tasoula.com