ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ατομική μου επιχείρηση ξεκίνησε την παραγωγική δραστηριότητα μελισσοκομικών προϊόντων από το 1990. Από την αρχή της δραστηριότητας , στόχος μου ήταν η παραγωγή εκλεκτών μελιών από την μοναδική Ελληνική γη.

Έτσι η παραγωγή μελιών από τα ορεινά δάση, όπως το μέλι Ελάτου, το μέλι Πεύκου , το μέλι βελανιδιάς και το μέλι καστανιάς, ήταν και είναι επιδίωξη μου. Είναι μέλια αναγνωρισμένα, από τα καλυτέρα στον κόσμο. Μάλιστα τελευταία μελέτη του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έδειξε ότι το μέλι Βελανιδιάς, είναι καλύτερο και από το φημισμένο μέλι Μανούκα της Νέας Ζηλανδίας.

Η παραγωγή μου γίνεται με βάση τους κανόνες και την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας που είναι από τις αυστηρότερες στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μέχρι το 2004 πωλούσα το μέλι μου σε Ελληνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλά και σε βιομηχανίες τροφίμων.

Πελάτες μου υπήρξαν τα σούπερ μάρκες Ατλάντικ , Λάρισα, Άριστα και πολλά αλλά ατομικά μάρκετ σε τουριστικές περιοχές. Στην βιομηχανία τροφίμων ο καλύτερος πελάτης μου ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ. Τα τελευταία χρόνια και μετα από τις χρεοκοπήσεις πολλών αλυσίδων Σ. Μαρκετ, επιδιώκω την πώληση της παραγωγής μου στο εξωτερικό και μάλιστα σε εκλεκτά καταστήματα.

Έτσι με μεγάλη χαρά μπορώ να στείλω το μέλι μου σε οποιονδήποτε αναζητά αυτό το εκλεκτό προϊόν της Ελληνικής φύσης.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Απόστολος Θεοδωράκος

Παραγωγός μελισσοκομικών προϊόντων.

 

Επιθεώρηση Μελισσιών
Μελισσοκομική επιχείρηση "Σ μ ά ρ ι"

Απόστολου Θεοδωράκου

Παραγωγή εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Σονίνο 6, Λάρισα. Τ.Κ 41335

Τ: +30 2410670075

M: +30 6995334420

email: smarigr@gmail.com / apostolostheodorakos@yahoo.com

website: smarigr.wordpress.com