Η εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης αγροτικών προϊόντων Salve / Ε. Μπακή - Α. Τζώτζος Ε.Ε. είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας των ιδρυτών της να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τους καρπούς των καλλιεργειών στα οικογενειακά κτήματα που διαθέτουν στην ευλογημένη γη της Πελοποννήσου, και ειδικότερα, στην Αργολίδα και τη Λακωνία.

Πρόκειται για καλλιέργειες με ελιές, πορτοκάλια, βερίκοκα, σύκα και ρόδια, τα οποία έδιναν για δεκαετίες τον πολύτιμο πλούσιο καρπό τους προς κατανάλωση με τους παραδοσιακούς τρόπους, χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία ή τυποποίηση. Οι καλλιέργειες αυτές εμπλουτίστηκαν με νέες δυναμικές ποικιλίες και εκσυγχρονίστηκαν, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση και η ποιότητα των παραγομένων καρπών.

Αυτοί οι καρποί της ελληνικής γης αποτελούν το κύριο συστατικό των προϊόντων Salve, τα οποία παράγονται στην ιδιόκτητη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων που λειτουργεί στο Νέο Ηραίο του δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η μονάδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλα τα ποιοτικά πρότυπα και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και κατά την παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 22000:2005.

Πέρα από την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών που προέρχονται από ιδιόκτητες ή αυστηρά επιλεγμένες καλλιέργειες, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην μοναδική ιδιαιτερότητα των γεύσεων που διαμορφώνονται με βάση τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και τα πολύτιμα μυστικά των παλιών νοικοκυρών του τόπου μας. Στα παραγόμενα προϊόντα δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά. Οι συσκευασίες σχεδιάζονται έτσι ώστε να σέβονται και να προάγουν την αισθητική του καταναλωτή, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνουν το περιβάλλον με εξεζητημένες επιλογές και αδικαιολόγητες υπερβολές.

 
. ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ:

  • Μαρμελάδες φρούτων χωρίς συντηρητικά με βάση τοπικές παραδοσιακές συνταγές.
  • Γλυκά κουταλιού χωρίς συντηρητικά με βάση τοπικές παραδοσιακές συνταγές.
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της ποικιλίας ¨Αθηνοελιά¨.
  • Αρωματισμένο ελαιόλαδο με προσθήκη βοτάνων και αρωματικών φυτών.
  • Αποξηραμένα φρούτα.
  • Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  1. Βιολογική μαρμελάδα και βιολογικά γλυκά του κουταλιού.

Αναμένεται η εταιρεία να λάβει το Νοέμβριο του 2016 πιστοποίηση για παραγωγή βιολογικών μαρμελάδων και βιολογικών γλυκών του κουταλιού.

 

 

 


03/10/2016: Hellenic Swedish Business Forum 2016 and B2B Meetings


Στις 03/10/2016 η εταιρεία Salve έδωσε δυναμικό παρών στο Ελληνοσουηδικό Επιχειρηματικό Φόρουμ 2016 και στις B2B συναντήσεις που έλαβαν χώρα στη Στοκχόλμη, εκπροσωπούμενη από την κ. Ευαγγελία Μπακή. Όλες οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία για την έναρξη συνεργασιών από το νέο έτος.

salve

Ε. Μπακή - Α. Τζώτζος Ε.Ε.

Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων

Νέο Ηραίο Μυκηνών, Άργος ΤΚ 21200

Τηλ.: 2751031662, Fax: 2751031663

Email: info@salve.com.gr,


www.salve.com.gr