Μυζήθρα:  ένα παραδοσιακό είδος τυριού με πολλές μορφές. Η μυζήθρα είναι το αποτέλεσμα της βράσης του τυρόγαλου στους 100 βαθμούς. Όταν ολοκληρωθεί η βράση, στραγγίζουμε το μείγμα και το τοποθετούμε σε καλούπια του μισού κιλού.

Ανθότυρο: ακολουθεί τον ίδιο τρόπο παρασκευής με τη μυζήθρα με τη διαφορά ότι μόλις η θερμοκρασία του τυρόγαλου φτάσει στους 65 βαθμούς, προσθέτουμε 10% γάλα.

Ξερή μυζήθρα: για να γίνει ξερή η μυζήθρα την στραγγίζουμε σε τσαντίλα για μια μέρα και έπειτα την επικαλύπτουμε με χοντρό αλάτι για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Κατόπιν, την τοποθετούμε στα καλούπια της.

Στραγγιστό γιαούρτι: το γιαούρτι αυτό τοποθετείται σε τσαντίλα για να στραγγίξουν τα υγρά του. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία τοποθετούμε το προϊόν στο ειδικό καλούπι.

Επίσης, εξελίξαμε την κλασική γεύση της φέτας μας, αναμειγνύοντας την με κάποια βιολογικά υλικά. Συγκεκριμένα, πριν την πήξη του τυριού  προσθέτουμε στο μείγμα βιολογικό μπούκοβο, βιολογικό δυόσμο και βιολογικές πολύχρωμες (κίτρινες,  πράσινες, κόκκινες) πιπεριές. Καθώς ολοκληρώνεται η πήξη παρατηρούμε ότι στο εσωτερικό του τυριού υπάρχουν και κομματάκια από τα παραπάνω υλικά. Έτσι, πέρα από την παραδοσιακή φέτα παράγουμε και φέτα με μπούκοβο, φέτα με δυόσμο και φέτα με πολύχρωμες πιπεριές.

Η φέτα και το κλασικό γιαούρτι είναι επίσης προϊόντα μας.