Το Κτήμα μας βρίσκεται στην Περίσταση Πιερίας κοντά στην Παραλία Κατερίνης 20΄ από το βουνό των Θεών τον Όλυμπο και των Μουσών τα Πιέρια. Η αγάπη μας για το αμπέλι και το κρασί μας ώθησε να αφήσουμε τη ζωή στην πόλη και να ξεκινήσουμε με πολύ αγάπη και μεράκι τη δημιουργία του κτήματος στο οποίο δουλεύουμε και ζούμε με τα 3 παιδιά μας.

Οι αμπελώνες μας, που καλύπτουν μία έκταση 40 στρεμμάτων,βρίσκονται γύρω και κοντά στο κτήμα μας και στη Χαλκιδική στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας.

Από το 2001 παράγουμε το τσίπουρό μας στο παραδοσιακό Αποσταγματοποιείο μας (διημέρου).

Το οινοποιείο μας, ένα έργο ζωής, ξεκίνησε το 2012 με την ένταξή μας στο πρόγραμμα Leader. Παράγουμε κρασιά που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα, γεύση και αγνότητα.

Ερυθρός ξηρός: Από ποικιλίες merlot, shiraz και cabernet sauvignon  με βαθυκόκκινο χρώμα, σύνθετα αρώματα, δυνατό σώμα και επίγευση για παρέες με εκλεκτό γούστο στο κόκκινο κρασί.

Ημίγλυκο: Από ποικιλίες merlot και shiraz, με βαθύ πορφυρό χρώμα, εξαιρετικό άρωμα, μαλακή γεύση και αρμονική οξύτητα.

Λευκό: Από ποικιλίες ροδίτη και μαλαγουζιά, φρέσκια οξύτητα, ξανθοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα και επίγευση, συνοδεύει ιδανικά πιάτα με ψάρια, θαλασσινά και κρεατικά.

Ροζέ: Από ποικιλίες merlot - shiraz, με έντονο τριανταφυλλί χρώμα ένα κρασί που συνοδεύει πολλά πιάτα και χαρούμενες στιγμές.

 

Επικοινωνία:

τηλ. 6947819761, 6947819762

info@pantouliswinery.gr

Google maps: Κτήμα Παντούλη