Οικοτεχνία “Olympus bio”
Λίγα λόγια για την οικοτεχνία μας

Η οικοτεχνία δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας τοπικών αρωματικών φυτών και βοτάνων.

Συγκεκριμένα καλλιεργούμε στα Πιέρια, με πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια, αρωματικά φυτά και βότανα που ευδοκιμούν στους πρόποδες του Ολύμπου και των Πιερίων. Η όλη διαδικασία παραγωγής, συγκομιδής, διαλογής και ξήρανσης γίνεται με τον φυσικό παραδοσιακό τρόπο.

Στη συνέχεια στο πιστοποιημένο “bio” εργαστήριό μας συσκευάζουμε τα μοναδικά και εξαιρετικής ποιότητας αρωματικά φυτά και βότανα τηρώντας όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές βάση HACCP.

Στοχεύουμε έτσι να διατηρήσουμε τα φυσικά ευεργετικά συστατικά, τα αρώματα και τη γεύση στα προϊόντα της “Olympus bio” γι αυτό και ξεχωρίζουν για την σταθερή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Τα προϊόντα της “Olympus bio” δίνουν ιδιαίτερη γευστική ένταση στο πιάτο σας, αλλά και ευεργετική ευχαρίστηση στο πεπτικό σας σύστημα.

Να σημειώσω ότι:

Τα προϊόντα βιομηχανιών μαζικής παραγωγής είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία από αυτά των μικρών Ελλήνων παραγωγών και θα ήταν άτοπη η οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ τους. Ο έξυπνος και «ψαγμένος» καταναλωτής επιλέγει τα ελληνικά προϊόντα όχι μόνο γιατί έτσι στηρίζει την οικονομία της χώρας μας και τους μικρούς παραγωγούς αλλά και γιατί καταλαβαίνει και εκτιμά την αξία της μεσογειακής διατροφής, βελτιώνει την ποιότητα ζωής του με τρόφιμα υγιεινά, χωρίς συντηρητικά που βασίζονται στην παράδοση και στη σοφία των προηγούμενων γενιών και της ελληνικής φύσης.

 Καλλιέργεια Ρίγανης

 

 

 

 

 

Βιολογική καλλιέργεια αρωματικών φυτών Πιστοποιημένο βιολογικό συσκευαστήριο Από την εταιρεία cosmocert

Συσκευασία τσάι Ολύμπου 50gr

Tσάι Ολύμπου

Τσάι Ολύμπου σε μορφή κομμένο

Tσάι Ολύμπου

 

 

 

 

 

 

Τσάι Ολύμπου

Φασκόμηλο

Στάδιο Αποξήρανση Εχινάκειας

Τα βότανα της Olympus Bio

Οικοτεχνία Olympus Bio

Πύρτσιου Ξανθή

M: +30 6947782885

fb: @OlympusBio

E: olympusbio@hotmail.com