Ο διαχρονικός σας συνεργάτης

Η ΝΕΟΤΕΧ από την ίδρυση της το 1959 έχει εδραιωμένη παρουσία στα ειδικά δομικά υλικά, με έμφαση στη μόνωση-στεγάνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή, καθώς και τα σύνθετα υλικά. Η εταιρεία απετέλεσε έκτοτε σημείο αναφοράς στους τομείς αυτούς έχοντας συμβάλει από τα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησης της στη σταδιακή δημιουργία μιας αγοράς που δεν υπήρχε ακόμη στην Ελλάδα, της στεγάνωσης. Το κατώφλι του 21ου αιώνα μας βρήκε στην πλεονεκτική θέση να προμηθεύουμε μια σειρά από Ολυμπιακά Έργα, όπως το Αττικό Μετρό, το Ολυμπιακό Χωριό, την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κ.α.

Στο πλαίσιο μιας νέας αναπτυξιακής στρατηγικής προχωρήσαμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της παραγωγικής μας υποδομής, καθώς και στην ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού. Δόθηκε βάρος στη διαμόρφωση σύγχρονων υποδομών με τη δημιουργία Υποκαταστήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας στη Βόρεια Ελλάδα και τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Τη μεγαλύτερης κλίμακας επένδυση αποτέλεσε η λειτουργία από το 2006 ενός ενιαίου ιδιόκτητου εργοστασίου-κέντρου διανομής σε ένα πολύ κομβικό σημείο στη ΒΙΠΕ Μάνδρας Αττικής.

Στη σημερινή συγκυρία η ΝΕΟΤΕΧ έχει καταφέρει όχι μόνο να βελτιώσει τα κρίσιμα οικονομικά της μεγέθη, αλλά συνεχίζει να βελτιώνει κρίσιμους ποιοτικούς παράγοντες επιτυχίας αξιοποιώντας ποικίλες ευκαιρίες. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνουμε τη θετικότατη συνεισφορά προϊόντων που λανσάραμε τα πρόσφατα χρόνια αλλά βασίζονται σε συσσωρευμένη μακρόχρονη τεχνογνωσία, καθώς και στο πλαίσιο ανάπτυξης τεχνολογιών φιλικών στο περιβάλλον και το χρήστη με πιστοποιημένα υλικά. Με αντίστοιχες ενέργειες στον τομέα των Σύνθετων Υλικών διαφοροποιούμαστε με προϊόντα επώνυμων οίκων και έμφαση σε νέες αγορές όπως μοντελισμός, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αμυντική βιομηχανία.

Μεγαλύτερη όμως αξία έχει για εμάς η συνεχής εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας από τους βασικούς καθημερινούς κριτές, τους πάσης φύσεως αγοραστές. Είναι δύσκολο λοιπόν να διακρίνουμε τεχνικές εταιρείες, εξειδικευμένα καταστήματα μονωτικών, χρωμάτων και ειδικών δομικών υλικών, βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, ναυπηγεία, εργαστήρια λαϊκής τέχνης, αλλά και τελικούς καταναλωτές που να μην μας έχουν εμπιστευθεί αναδεικνύοντάς μας σε διαχρονικό τους συνεργάτη. Όραμα μας, συμπληρώνοντας 52 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, είναι να συνδέσουμε στη δεύτερη πεντηκονταετία μας ακόμη περισσότερο το όνομα ΝΕΟΤΕΧ με την αξιοπιστία στη μόνωση-στεγάνωση, την επισκευή, την προστασία δαπέδων και τα εξειδικευμένα σύνθετα υλικά, ενισχύοντας την παρουσία και αναγνωρισιμότητα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.

V. Moira Str.,

19600 Industrial Area Mandra,

Greece.

tel: +30 210 5557579

fax: +30 210 5558482

www.neotex.eu