Η Μυρτώ σχεδιάζει κοσμήματα υιoθετώντας μια γλυπτική προσέγγιση. Χειροτεχνεί η ίδια τα πρωτότυπα μοντέλα, με μια πειραματική διάθεση, που αποσκοπεί στην εξευρεύνηση του σχήματος και της μορφής καθώς αυτό μεταλλάσσεται μέσα στην δημιουργική του ιδιότητα, αναζητώντας την αισθητική αρμονία και την ακεραιότητα της φόρμας. Tα κοσμήματα της εμπεριέχουν έναν ανατρεπτικό δυναμισμό μαζί με μια θυληκότητα, σχεδιασμένα για να προβάλλουν την μοναδικότητα της κάθε γυνάικας.

Τα κοσμήματα κατασκευάζονται από ασήμι , χρυσό 18Κ , ή σε συνδυασμό των δύο πολύτιμων μετάλλων . Πολύτιμοι λίθοι , σε ένα παιχνίδι με τα μεγέθη και χρώματα , μεταμορφώνουν με τρόπο φαντασμαγορικό τα σχέδια. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η υψηλής ποιότητας  δεξιοτεχνία, προβάλλουν την δυναμική των μορφών και αναδεικνύουν τις εγγενείς ιδιότητες του μετάλλου και των πολύτιμων λίθων .

Δημιουργίες σχεδιασμένες  για να προσελκύουν το βλέμμα και να προκαλούν τον νου, αλλά κυρίως δημιουργίες που καλούνται να παραμείνουν  πιστές στην εξωστρεφή φύση του κοσμήματος, να γίνουν μια γιορτή και για το σώμα και να εκφράσουν τον χαρακτήρα και την μοναδικότητα αυτού που τα φορά.


 

Κοσμήματα Μυρτώ Αναστασοπούλου

Αναγνωστοπούλου 12 Κολωνάκι

Αθήνα, Ελλάδα

www.myrtoanastasopoulou.com