ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ “Melis” 1

Τα καλλυντικά "Melis", είναι φυσικά προϊόντα και περιέχουν σαν βασικές πρώτες ύλες τα παράγωγα προϊόντα της μέλισσας, δηλαδή το μέλι, τον βασιλικό πολτό, το μελισσοκέρι και την πρόπολη, αλλά και φυσικά έλαια βιολογικής καλλιέργειας.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών στην υγεία γενικά και στην κοσμετολογία ειδικότερα, είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά εκείνο που κάνει εντελώς ξεχωριστά τα καλλυντικά Melis, είναι ο ιδιαίτερος τρόπος που παράγονται οι πρώτες τους ύλες, από τα ιδιόκτητα μελισσοκομεία μας, με τη δική μας προσωπική επιμέλεια και φροντίδα.

Η μελισσοκομία που έχουμε θεμελιώσει και εφαρμόζουμε, και που έχουμε ονομάσει «ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΡΜΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ», αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία και βασίζεται στην «εκμετάλλευση» των μελισσών χωρίς τη χρήση καθόλου φαρμακευτικών ή άλλων χημικών/τοξικών παρασκευασμάτων. Βασίζεται ακόμα στην ήπια- μη ληστρική - εκμετάλλευση των μελισσών, αφού τα μελίσσια μας έχουν μόνιμη θέση και δεν τα μεταφέρουμε σε διάφορους τόπους, ενώ τρυγάμε από αυτά μόνο το καλοκαιρινό μέλι, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από θυμάρι και κισσούρι. Αντίθετα τα μέλια των ανοιξιάτικών και φθινοπωρινών ανθοφοριών τα αφήνουμε να τα καταναλώσουν οι ίδιες οι μέλισσες, κάτι που τους δίνει υγεία και ευχαρίστηση!

Α - Σειρά Melis Easy: Βαθιά Ενυδάτωση, Θρέψη & Ανάπλαση. Τα φυσικά καλλυντικά της σειράς Melis Easy, με πλούσιες πρώτες ύλες όπως το μέλι, ο Βασιλικός πολτός, το μελισσοκερι, η πρόπολη και ένα συνδυασμό εκλεκτών βιολογικών ελαίων, σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, θρέψη & ανάπλαση στην επιδερμίδα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά και πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, σε βιταμίνες και σε αμινοξέα, προσφέρουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το δέρμα μας για να παραμείνει φρέσκο και νεανικό. Με στοχευόμενη δράση για να πετυχαίνει την καλή εμφάνιση, μα και την προστασία της επιδερμίδας μας, είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος.

 

Β - Σειρά Melis Plus: Αντιγήρανση, Σύσφιξη, Εντατική Ενυδάτωση &Θρέψη Η πρωτοποριακή σειρά φροντίδας Melis Plus προσώπου & σώματος με στοχευόμενη δράση για να προσφέρουν αντιγήρανση, σύσφιξη, εντατική ενυδάτωση & θρέψη. Με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά και πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, σε βιταμίνες και σε αμινοξέα, προσφέρουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το δέρμα μας για να παραμείνει φρέσκο και σφριγηλό. Με στοχευόμενη δράση για να καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος.

Γ - Νέες σειρές: Βρίσκονται σε έρευνα και σύντομα θα πάρουν το δρόμο της παραγωγής τρεις νέες σειρές προϊόντων. - Ολοκληρωμένη σειρά Melis Men. - Ολοκληρωμένη σειρά Melis Baby. - Ολοκληρωμένη σειρά Melis Sun-Care. Και οι τρεις αυτές νέες σειρές καλλυντικών προϊόντων βασίζονται στα παράγωγα της μέλισσας. Σημείωση: Όλα μας τα προϊόντα δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, ούτε απαγορευμένες πρώτες ύλες και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα για την παραγωγή τους

 

 

 

 

In Style Melis

 

Melis Cosmetics

W: www.promelis.gr

F: Melis Natural Cosmetics

E: meliscosmetics@promelis.gr

M: +30 6932515577