Η Δρ Μαργαρίτα Μουστάκη MD MSc PhD, με καταγωγή από τη Νάξο, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007 και για τα επόμενα δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή της συνέχισε τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) όπου και έλαβε τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών της (Master of Science) στην επιστήμη της Βιοστατιστικής. Το 2016 αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» για την πειραματική της μελέτη στην υποβοηθούμενη με μεσεγχυματικά κύτταρα (adipose-derived stem cells) μεταφορά αυτόλογου λίπους.

Στην Πλαστική Χειρουργική ειδικεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυρίως στο Guy’s and St Thomas’ Hospital του Λονδίνου, ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κατάταξη, από το οποίο απέκτησε σημαντική και πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Από το 2017 η Δρ. Μαργαρίτα Μουστάκη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και πλέον δέχεται ασθενείς στο ιδιωτικό της ιατρείο ενώ διατηρεί τη θέση Επιμελήτριας Β’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Επιδίωξη της είναι να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι ασθενείς της γνωρίζουν ότι η αγάπη για την επιστήμη της και την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής την οδηγεί σε έναν αγώνα συνεχιζόμενης κατάρτισης που στόχο έχει να προσφέρει σε αυτούς ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου . Γνωρίζουν επίσης τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια, στην αρμονία και τη φυσικότητα, παράγοντες που κατά τη γνώμη της οδηγούν σε ένα άρτιο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

 

Address & information:

Irodotou 4 Kolonaki, Athens

Greece

Tel: +30 2107209925

Email : info@margaritamoustaki.gr

Website : www.margaritamoustaki.gr

Facebook: @drmargaritamoustaki

Instagram: @drmoustaki.plastic.surgeon