Κάνοντας το σύνθημα του αρχιτεχνίτη μας πραγματικότητα, με την επιλογή ποιοτικών υλικών, με την τήρηση της παράδοσης και των κανόνων της Εκκλησίας μας και πάντοτε σε συνεργασία με τον εκάστοτε Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, παραδίδουμε στην ώρα μας αυτό που έχουμε συμφωνήσει και στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/κόστους.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι: α. Ξυλεία: Φλαμούρι Σερβίας Α΄, Οξιά, Δρυς, Καρυδιά και MDF όπου απαιτείται. β. Οικολογικά χρώματα και λούστρα.

Ο σχεδιασμός η κατασκευή και η προσαρμογή των διαστάσεων των προϊόντων μας όπως και η ανάληψη ειδικών κατασκευών σε συνδυασμό με την τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό, ώστε να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν.

Μερικά από τα προϊόντα που κατασκευάζουμε είναι τα κάτωθι: άμβωνες,απορροφητικά μανουάλια,παγκάρια,προσκυνητάρια,τέμπλα,καρέκλες εκκλησίας,επιτάφιοι,εικονοστάσια,στασίδια,αναλόγια,ψαλτήρια,βάσεις ευαγγελίου, δεσποτικά,τραπέζια μυστηρίου,προσκυνητάρια φορητά,προσκυνητάρια περιφοράς εικόνας και πολλά άλλα.

Δείτε τα έργα μας, τις κατασκευές μας και ρωτήστε για εμάς. Σας περιμένουμε στο χώρο μας για την δια ζώσης επαφή με εμάς και τα προϊόντα μας και αν το επιθυμείτε σας επισκεπτόμαστε στον χώρο του Ιερού Ναού για την επιτόπου αποτύπωση των αναγκών σας.

 

 

Athanasios G. Leggas - Wood carved religious items.

Very reverend fathers and dear friends,

Welcome you to our website .

These days, the world and technology are rapidly evolving . 

Time, above all has become a precious commodity.

Our desire is to provide you ,our customer ,with useful information , our product catalog of wood carved religious items, and services we offer. 

We invite you to browse our site so that you can familiarize yourself with our company.

By doing so you can fell secure and confident that you have made the most informed decision.

In conclusion we welcome you to contact us with any questions, comments , or concerns you may have. Our goal is customer satisfaction.

Thank you.
Athanasios G. Leggas