Αγκαλιασμένο από τη φύση, μέσα σε κυπαρίσσια, ελαιόδεντρα, πλατάνια και πεύκα, βρίσκεται το κτήμα Υδρούσα. Ένας φιλόξενος χώρος, που θυμίζει αγροικία αρχοντικού περασμένων χρόνων, στην ενδοχώρα του κοσμοπολίτικου νησιού , σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση των ονείρων σας!

Στο κτήμα Υδρούσα θα οργανώσουμε μαζί τη δεξίωση του γάμου σας, το τραπέζι της βάπτισης, αλλά και κάθε είδους εκδήλωση, με εγγύηση στην απόλυτη επιτυχία!

Όποια και αν είναι η αφορμή, δεξίωση γάμου, cocktail party, τραπέζι βάπτισης, εκδηλώσεις συλλόγων, συναυλίες, destination weddings, το κτήμα Υδρούσα είναι η απάντηση στην επιλογή του χώρου της δεξίωσης! Διαθέτει έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο υψηλών αξιώσεων, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Μία έκταση 3 στρεμμάτων, με ανοιχτό μπαρ, εντυπωσιακό συντριβάνι, βουκαμβίλια, γκαζόν και μονοπάτι από πέτρα.

Στο κέντρο του κτήματος θα βρείτε την πίστα χορού από τηνιακή πλάκα, στην οποία θα χορέψετε, θα κόψετε τη γαμήλια τούρτα ή θα κάνετε την ομιλία στην εκδήλωσή σας.

Διαθέτουμε και εσωτερικό χώρο για τις βροχερές μέρες ή κρύες βραδιές, που φιλοξενεί έως και 250 άτομα.

Στο λευκό κυκλαδίτικο κτίσμα που βρίσκεται η σάλα μας, θα συναντήσετε τον καλαίσθητο και ευρύχωρο εσωτερικό χώρο του κτήματος, ο οποίος βρίσκεται σε κεντρική θέα στο κήπο του κτήματος.

Θυμίζοντας αγροικία αρχοντικού σπιτιού των αρχών του αιώνα, σας μεταφέρει νοερά σε μία άλλη εποχή.

Κτήμα Υδρούσα

Άνδρος, Κυκλάδων Περιφερειακός δρόμος Μεσσαριάς, 84500

Mob: +30 6932562673

Email: info@ktima-ydrousa.gr

Website: www.ktima-ydrousa.gr

Facebook: @ydrousaktima

Instagram: @ktima_ydrousa_andros