Ποιοι Είμαστε

Το 2011 επιστρέψαμε  στη γή μας. Τα κτήματά μας είναι σπαρμένα με πέτρες , στις πλαγιές του Ταϋγέτου, στην δυτική Μανη, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Καλαμάτα, στο χωριό Μαντίνεια.

  Το 2012 εμφιαλώσαμε την πρώτη παραγωγή μας  με φρέσκο ελαιόλαδο  από τον καρπό που είχαμε συλλέξει νωρίς. Το 2014 πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εξαγωγή. Αργότερα, το  2016 φτιάξαμε το πρώτο μας μικρό εργαστήριο εμφιάλωσης με κωδικό El 40 465 . Σήμερα εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Πολωνία.

Oνειρο μας είναι να αναδείξουμε τα καλύτερα των προϊόντων μας.  Να μάθουμε τους καταναλωτές να αναγνωρίζουν την καλή ποιότητα του ελαιόλαδου μέσα από δράσεις και εμπειρίες, και να τα συνδέσουν με τον τόπο παραγωγής τους. 
KALAMATA ESTATE EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

Το λάδι μας είναι εξαιρετικά παρθένο με οξύτητα μικρότερη από  0,5%.  Προέρχεται από την περιοχή της Δυτικής Μάνης, ανατολικά της Καλαμάτας. Ο άνυδρος τόπος μας , η αύρα της θάλασσας που χαϊδεύει τους λόφους με τα λιόδεντρα, ο ζεστός παιχνιδιάρης ήλιος, και η αγάπη για αυτά τα αιωνόβια δένδρα, συντελούν ώστε να παραχθεί ένα τελικό προϊόν ανώτερης ποιότητας. 

 Το χρώμα του είναι πρασινό-χρυσο από το πλήθος των άγουρων καρπών.

Είναι μέτρια πικάντικο, με την χαρακτηριστική πικρότητα της Κορωνέικης ποικιλίας.  Αφήνει ένα άρωμα κομμένου γρασιδιού σε συνδυασμό με τ'αρώματα ξηρών καρπών.

Γλώσσες συσκευασίας: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά,

 

 

Kozompolis George

Exporter  of Agricultural products

office:93  Lakonikis str

factory: 14 Oresti str

24100 Kalamata

Greece

 

mob +306944740484