Σεβαστοί μας Πελάτες,

Η Βιοτεχνία "ΧΙΤΩΝ"  ασχολείται απο το 1972 με την παραγωγή ετοίμων ενδυμάτων. Το 2006 αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία μας, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το νέο τμήμα της βιοτεχνίας μας στην κατασκευή ιερατικών ενδυμάτων, ενώ η επιτυχημένη πορεία της βιοτεχνίας στο χώρο των Ιερατικών Ενδυμάτων ενισχύθηκε το 2017 με την δημιουργία του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-amfia.gr.

Το όραμα και η συνεχής προσπάθεια μας εστιάζονται στο να υπηρετήσουμε και να προάγουμε την χριστιανική τέχνη κατασκευής των ιερατικών αμφίων, σεβόμενοι τους κανόνες της λειτουργικής παράδοσης της αμφίεσης των κληρικών.

Στο χώρο μας θα βρείτε ανά πάσα στιγμή έτοιμα ιερατικά ενδύματα που περιλαμβάνουν Αρχιερατικές & Ιερατικές Στολές, Ζωστικά, ράσα, κολόβια, ζακέτες, παλτό, παντελόνια και πουκάμισα σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων. Παράλληλα τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και όλα τα παρελκόμενα των Αμφίων όπως Ιερατικοί Σταυροί, φούντες, κρόσσια, κουμπιά και μια πληθώρα άλλων προϊόντων που εξυπηρετούν, αφενός την καθημερινή λειτουργία των Ιερών Ναών, αφετέρου διευκολύνουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των απαιτητικών καθηκόντων των Ιερέων.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας προσδοκούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα προσαρμοζόμενοι στην συνεχή τεχνολογική εξέλιξη της εποχής μας. Μέσω του e-amfia.gr φιλοδοξούμε να διευρύνουμε τις δυνατότητες προώθησης Ιερατικών υφασμάτων και παρελκόμενων τους μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αποτύπωσης της συνολικής εικόνας της αγοράς με την εγγύηση και την αξιοπιστία του brand name ΧΙΤΩΝ.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της βιοτεχνίας ΧΙΤΩΝ μπορεί να προσαρμόσει κάθε λειτουργική λεπτομέρεια σε όλα τα ιερατικά ενδύματα όπως εσείς επιθυμείτε, παραμένοντας προσηλωμένοι στο δόγμα της προσαρμογής των αναγκών του κάθε πελάτη στα μέτρα του. (tailor made policy). Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι πέρα από την εξαιρετική φροντίδα που δίνουμε για κάθε ένδυμα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στις τιμές μας, προσαρμοζόμενοι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δρούμε.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο πληρέστερο κατάστημα της αγοράς στο χώρο της Ιερατικής Ενδυμασίας και να σας προσκαλέσουμε να το επισκεφτείτε.

 

Με Σεβασμό

Κατσαρής Κωνσταντίνος

 

Βαλαωρίτου 17, 6ος Οροφος

Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54625

ΤΗΛ: 231 4007404

email: info@e-amfia.gr

 

www.e-amfia.gr