Όλα ξεκίνησαν πολύ πριν, στο 1985 στην Κατερίνη, όταν τα αδέρφια Αθανάσιος και Παύλος Καρνάβας δημιούργησαν με μεγάλο ενθουσιασμό, θάρρος και αγάπη, την εταιρία Μάρμαρα Καρνάβας, με σκοπό την εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων γενικότερα.

Αργότερα δραστηριοποιήθηκαν με την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρων από την Ιταλία, όπου ασχολούνται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Μετά από 30 χρόνια, η εταιρία Α. & Π. Καρνάβας Ο.Ε., έχει περάσει στα χέρια της επόμενης, νεότερης γενιάς, του Βασίλη Καρνάβα και της Μαργαρίτας Καρνάβα και έχει πλέον μετονομαστεί σε Β. & Μ. Καρνάβα Ο.Ε.

Με τις νέες,φρέσκες και δημιουργικές τους ιδέες, οι οποίες εκφράζουν και την προσωπικότητά τους, είναι εδώ για να μοιραστούν μαζί σας το πάθος και την αγάπη τους για τα φυσικά πετρώματα και τις εφαρμογές τους.

Ήδη, εδώ και 2 χρόνια, η εταιρία έχει επεκταθεί και στον τομέα του σχεδιασμού, της δημιουργίας, της παραγωγής και εμπορίας διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων από φυσικά πετρώματα, μάρμαρο, γρανίτη και πορόλιθο.

 

 

Β. & Μ. ΚΑΡΝΑΒΑ Ο.Ε.
Μάρμαρα - Γρανίτες - Τζάκια

Δημοτικού Σταδίου 20, Κατερίνη, ΤΚ 60133

Τηλ: 23510.73314 Fax: 23510.45396

Email: info@karnavas.gr

Web: www.karnavas.gr