Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση KAPLANIS FRUITS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1948 από τον πατέρα Γεώργιο Καπλάνη και στη συνέχεια ανέλαβε ο γιός Νικόλαος Καπλάνης όπου συνέχισε και επέκτεινε την επιχείρηση.
Η έδρα της επιχείρησης είναι στο Ψάρι του Νομού Ηλείας, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας, όπου καλλιεργούνται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια οι φράουλες...


Τι κάνουμε


Η KAPLANIS FRUITS σε συνεργασία με παραγωγούς της περιοχής και με εξειδικευμένο προσωπικό, επιλέγει και συσκευάζει φράουλες, πατάτες και καρπούζια άριστης ποιότητας, από πιστοποιημένες καλλιέργειες, με σκοπό την διάθεσή τους κυρίως σε διεθνής αγορές (Ρωσία, Γαλλία, Ρουμανία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σερβία κ.α.) καθώς και στην ελληνική αγορά.
Η επιχείρησή μας διαθέτει αρκετά στρέμματα αγροτικών προϊόντων κυρίως στην καλλιέργεια της φράουλας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φραουλών μας διατίθεται από τις καλλιεργούμενες εκτάσεις της επιχείρησής μας, ενώ ένα μικρό ποσοστό το προμηθευόμαστε από παραγωγούς της περιοχής μας σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές που θέτει η επιχείρησή μας.
Οι φράουλες κατά την συγκομιδή τους συσκευάζονται σε διάφανα πλαστικά κουπάκια και τοποθετούνται σε χάρτινα ή ξύλινα τελαράκια ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Έπειτα μεταφέρονται σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στο συσκευαστήριό μας όπου γίνεται τοποθέτησή τους σε παλέτες και απευθείας πρόψυξη στους υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους που διαθέτει η επιχείρησή μας.
Η εμπειρία μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, καλή συνεργασία και εξυπηρέτηση.


Οι εγκαταστάσεις μας


Η KAPLANIS FRUITS στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, με περιβάλλοντα χώρο συνολικής έκτασης 5000 τ.μ., διαθέτει 2 υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους, χωρητικότητας 100 τόνων για την κατάλληλη πρόψυξη των φραουλών. Επιπλέον, διαθέτει 500 στρέμματα θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων, όπου καλλιεργούνται αποκλειστικά φράουλες.