Η GREKKO FRUTA είναι βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση βρώσιμης ελιάς.

Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, που καταλαμβάνουν χώρο 50.000 τ.μ. και βρίσκονται στο 260 χλμ. της Π.Ε.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, χτίστηκαν πρόσφατα με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Εδώ γίνονται όλοι οι ποιοτικοί έλεγχοι που απαιτούνται σε όλες τις φάσεις ζωής του ελαιόκαρπου (συγκομιδή, επεξεργασία, τελικό προϊόν) καθώς και όλες οι συσκευασίες του τελικού προϊόντος.


Ο σεβασμός μας στις ποιοτικές προδιαγραφές του προϊόντος, από την συλλογή του μέχρι την κατανάλωση, είναι για μας έννοια αδιαπραγμάτευτη.

Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας που απαιτεί η σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία και βρίσκονται στην κατοχή μας. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η Ελληνική ιστορία, οι παραδόσεις μας και η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με ένα δέντρο ελιάς.

Η εταιρία μας εδώ και 4 χρόνια εξάγει πάνω από 5.000 τόνους συσκευασμένης βρώσιμης ελιάς σε 10 χώρες όλου του κόσμου (Ρωσία, Η.Π.Α., Αγγλία κτλ.) Στον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και στην δυναμική μας πορεία προστίθεται πλέον και η απαιτητική Ελληνική αγορά.

Υπάρχει δυνατότητα παραγωγής και τυποποίησης τελικών προϊόντων σε όλες τις μορφές, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις όλων των καταναλωτών.

Στην Ελλάδα μας γνωρίζουν ήδη οι εκατοντάδες παραγωγοί, από την υγιέστατη συναλλαγή μας μαζί τους, με την απορρόφηση της παραγωγής τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι στα εκατομμύρια των καταναλωτών μας ανά τον κόσμο θα προστεθούν και οι Έλληνες καταναλωτές. Υπόσχεση μας είναι να δικαιώσουμε την επιλογή τους και να μην τους διαψεύσουμε.

 

 

 

GREKKO FRUTA A.E.

26o χλμ. Π.Ε.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ Τ.Κ.61100 ΚΙΛΚΙΣ

T: 0030 23410 64649

E: info@grekkofruta.com

W: www.grekkofruta.com