Ποιοί Είμαστε

Το Goji & health.gr, ξεκίνησε, ως ιδέα, το 2012, μέσα από την τολμηρή για εμάς εναλλακτική καλλιέργεια του goji αλλά και της ροδιάς στην Αττική. Όταν γεννήθηκαν οι πρώτοι καρποί από τα δένδρα της νεότητας και της μακροζωίας, όπως θεωρείται, προσπαθήσαμε να τα διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό και υγιεινό για τον καταναλωτή. Έτσι καταλήξαμε στην παρασκευή μαρμελάδων με υπερτροφές, χωρίς ζάχαρη, με πολύ λίγες θερμίδες, πλούσιες σε ινώδεις και Vegan.

Η Δάλλα Ευαγγελία με τις συνταγές της μαρμελάδας και τα πειράματα μαγειρέματος χωρίς ζάχαρη και χωρίς βρασμό, μόνο με παστερίωση ώστε να μην καταστραφούν, κατά το δυνατόν, οι πολύτιμες ιδιότητες των υπερτραφών, συνέβαλε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε τη διάθεση των προϊόντων της μαρμελάδας στο τέλος του 2018, μέσα από εκθέσεις, μικρές διαφημίσεις και προσπάθεια να μπούμε σε μικρά, αλλά «delicatessen» μαγαζιά.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας

Α). Οι μαρμελάδες μας από goji berry, (ως βάση) και σε τρεις γεύσεις, είναι extra σε περιεκτικότητα φρούτου, σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς: με πράσινο μήλο, κολοκύθα και χυμό ροδιού σε ποσοστό 40% goji και 40% ο άλλος καρπός. Η παραγωγή τους, δηλαδή, έχει συνολικά 80% καθαρού φρούτου.

Η ζάχαρη απουσιάζει από όλα μας τα προϊόντα και έχουν ως αποκλειστικό γλυκαντικό τη stevia*, πετυχαίνοντας έτσι ένα προϊόν με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς συντηρητικά, χωρίς φάρμακα και πιστοποιημένο από την Αγγλική Vegan society, ως Vegan προϊόν. Οι υγιεινές μαρμελάδες μας με βάση την υπερτροφή goji berry είναι κατάλληλες για άτομα που ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή, διατροφή χαμηλή σε θερμίδες καθώς και άτομα με έντονη καθημερινότητα ή αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδώσεις τους, για διαβητικούς άλλα και για όλους εκείνους που θέλουν κάτι γλυκό με ελάχιστες θερμίδες.

Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για μεγάλους αλλά και παιδιά μεγαλύτερα του ενός έτους. Οι μαρμελάδες Goji and Health θα ενισχύσουν την δημιουργική μαγειρική σας, μιας και με γεύση «ελαφρά» γλυκόξινη, είναι κατάλληλες για χρήση σε σαλάτες ως dressing, σάλτσες τύπου chutney, συνοδευτικό αλλαντικών, τυριών και φρούτων, για καλωσόρισμα σε τραπέζια, μαρινάδες σε κρέατα, ακόμα και σε ποτά-κοκτέιλ, κοκτέιλ φρούτων κλπ. Με λίγα λόγια μπορούν να συνοδεύσουν το γεύμα σας από το πρωινό έως το δείπνο σας.

Β). Οι καρποί των Goji berry διατίθενται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους κατεψυγμένο σε συσκευασίες των 100gr. Οι καρποί αυτοί παράγονται από Ελληνικά Goji berry, που παράγεται το καλοκαίρι όπου μπορεί να καταναλωθεί ως χλωρό, είτε να καταψυχθεί άμεσα και καταναλώνετε όλο το χρόνο χωρίς να χάνει κανένα από τα super θρεπτικά του στοιχεία, πράγμα στο οποίο υστερούν οι αποξηραμένοι καρποί.

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε αναλυτικότερα σε κάθε ένα από τα προϊόν μας, στην ιστοσελίδα μας www.goji-health.gr και στο facebook!

Τα GOJI & HELTH, είναι πολύ ιδιαίτερα και απολύτως υγιεινά προϊόντα, ανεκτίμητης διατροφικής αξίας, σε άριστη τιμή. Στο κοντινό μέλλον έρχονται νέες γεύσεις.

 

 

 

 

GOJI & HEALTH
SUPERFOODS

ΧΑΛΔΕΙΑΣ 19, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

M: +30 6946969219

W: www.goji-health.gr

fb: Goji & Health

E: dkarkal2@gmail.com