Σας υποδεχόμαστε στο μαγευτικό κόσμο της Event Catering στο Ηράκλειο Κρήτης!
Για κάθε ξεχωριστή προσωπική ή επαγγελματική σας στιγμή, που θέλετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση δεξιώσεων, γάμων, γευμάτων, πάρτυ και ειδικών εκδηλώσεων, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της υλοποίησής τους. Η μακρά και διακεκριμένη πορεία μας στο χώρο, χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο: ποιότητα, έμπνευση, αξιοπιστία.

Οι γευστικές μας προτάσεις, το προσεγμένο περιβάλλον, οι πρωτότυπες ιδέες, η επαγγελματική οργάνωση, η φιλική εξυπηρέτηση, η γνώση και η εμπειρία μας βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε μαζί μας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που οραματίζεστε

 

Γάμος στην Κρήτη


Στην Event Catering διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων.

Η μοναδικότητα του χαρακτήρα μιας γαμήλιας δεξίωσης, αλλά και η συναισθηματική φόρτιση των μελλονύμφων, απαιτούν την περισσή φροντίδα μας στην οργάνωση και την αισθητική της εκδήλωσης, ώστε το ζευγάρι, απαλλαγμένο από κάθε άγχος, να απολαύσει τις χαρές της ιδιαίτερης εκείνης ημέρας.


Δουλειά μας, αλλά κυρίως ευχαρίστησή μας, είναι να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό για να χαρείτε την ημέρα των ονείρων σας!

 

Βάπτιση

Με δημιουργική φαντασία και μελετημένες λύσεις, σαν το τζίνι του παραμυθιού, θα εκπληρώσoυμε τις τρείς σας επιθυμίες: παραμυθένιο σκηνικό, “παιχνιδιάρικές” γεύσεις και τρελό ξεφάντωμα.

Με την προσοχή μας στραμμένη προς την πρωτοτυπία και το αισθητικό αποτέλεσμα και πάντα με πολύ μεράκι, έχουμε σαν κύριο μέλημά μας να σχεδιάζουμε εκδηλώσεις για τους μικρούς και απαιτητικούς πρωταγωνιστές που φέρουν τη δική τους ταυτότητα.

 

Μενού


Κάθε μενού μας είναι ένα ταξίδι γευστικών εμπειριών. Λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, σας προτείνουμε μια ευρεία γκάμα γεύσεων από την Ελληνική, τη Μεσογειακή και τη Διεθνή κουζίνα.

Με κλασσικές, αλλά και καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις, δημιουργούμε ευέλικτα μενού που θα ικανοποιήσουν τις γευστικές σας προτιμήσεις, αλλά και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Τα γεύματά μας σχεδιάζονται με τη δημιουργικότητα των έμπειρων Σεφ μας και παρασκευάζονται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας HACCP.

 

Eξυπηρέτηση


Στις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε, το έμπειρο προσωπικό μας, με άψογη εμφάνιση, ευγένεια και προθυμία είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 

Κήπος των Αισθήσεων

Ένα μαγευτικό σκηνικό εξοχής, ένας πολυχώρος ιδανικός να φιλοξενήσει κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση και να κάνει αίσθηση σε σας και τους καλεσμένους σας. Σε μια καταπράσινη έκταση δεκαπέντε στρεμμάτων πρωταγωνιστεί η φύση και ο επισκέπτης μεταφέρεται σε έναν επίγειο παράδεισο. Ένας βοτανικός κήπος με 200 διαφορετικά είδη δέντρων και θάμνων, πράσινα παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, πλακόστρωτα καλντερίμια, ξύλινα παγκάκια και μια λίμνούλα με βραχόκηπους.

Σ’ αυτό το ονειρικό σκηνικό υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι μεταξύ τους κήποι, 3,5 στρεμμάτων, με καταπράσινο γκαζόν.
Ο κεντρικός κήπος «Γράστις» με υποδομές πίστας και πέργκολα για το μπουφέ, υποδέχεται 1300 άτομα καθήμενα σε ροτόντες των 12 ατόμων.
Ο δεύτερος κήπος, οι “Δάφνες”, έχουν δυνατότητα φιλοξενίας μικρότερων δεξιώσεων (έως 300 άτομα), ενώ μπορεί να διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει το welcome drink της δεξίωσής σας.


Το εκκλησάκι του Αγ. Φιλάρετου δίπλα στη λίμνη, δίνει την δυνατότητα τέλεσης οποιουδήποτε μυστηρίου και συμπληρώνει το ειδυλλιακό σκηνικό, με άμεση πρόσβαση των καλεσμένων σας στον χώρο της δεξίωσης.


Η κλειστή αίθουσα «Δρυάδες» έχει ένα τόνο διακριτικής πολυτέλειας αλλά και φιλικότητας που της δίνει η διακόσμηση με φυσική πέτρα και ξύλο.

Με εκπληκτική θέα στον κεντρικό κήπο, τη λίμνη και το εκκλησάκι αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για τις φθινοπωρινές ή τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις σας, ενώ ακόμα και το χειμώνα οι μεγάλες τζαμαρίες σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε το χειμωνιάτικο τοπίο, φιλοξενώντας 700 άτομα σε ροτόντες.

Garden

Ένας νέος χώρος, ένα σκηνικό με έντονη βλάστηση και γκαζόν 1100m2, είναι έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας.
Ο χώρος Garden έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 800 άτομα.

 

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Ειδυλλιακό Τοπίο.....Γάμος Στο Κτήμα Παναγιωτάκη Ένας μοναδικός χώρος στα Σπήλια.

Το μεγαλείο της φύσης σε ένα παρθένο περιβάλλον, με την ακατέργαστη ομορφιά του να σε καθηλώνει.

Ένας χώρος με ιστορία που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.

Αξέχαστες στιγμές και γεύσεις με την επιμέλεια και την φροντίδα της Event Catering και της οικογένειας Καλαθάκη.

Ο χώρος Garden έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 800 άτομα.

 

Στέλιος Ρουσοχατζάκης

Event Catering | Ο Κήπος των Αισθήσεων

6o χλμ Ηρακλείου-Μαλάδων

Ηράκλειο Κρήτης 71500

Tel: +30 2810 287875

Mob: +30 6979 987909

Website: www.eventcatering.gr

Email: srousohatzakis@eventcatering.gr

Facebook: @eventcatering