Σχεδιάστρια Νυφικών Ευγενία Αϊναλάκη στον Πειραιά

Η σχεδιάστρια Ευγενία Αϊναλάκη στο Atelier της στον Πειραιά , δημιουργεί με αγάπη ξεχωριστά νυφικά και αμπιγιέ φορέματα, συνδυάζοντας τη φινέτσα με τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την πολυτέλεια με την απλότητα και τον ρομαντισμό με τη δυναμική πλευρά της κάθε γυναίκας. Μοναδικές δημιουργίες που σχεδιάζονται με βάση το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας, με στόχο να εκφράζουν και να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της, κάνοντας την να νιώθει πραγματικά ο εαυτός της.

Συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, με τις δικές της στιλιστικές καινοτομίες και παρουσιάζει νυφικά και αμπιγιέ φορέματα που γοητεύουν με το ύφος και το πρωτοποριακό στιλ, τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό.Οι δημιουργίες συνδυάζονται με ιδιαίτερα χειροποίητα αξεσουάρ που αναδεικνύουν με την μοναδικότητα τους κάθε επιλογή σας, όπως κουάφ, στεφανάκια, πέπλα κ.τ.λ. συνδυάζοντας με τα υλικά από το νυφικό σας καθώς και έτοιμες χειροποίητες δημιουργίες με την υπογραφή της σχεδιάστριας.

Στο προσωπικό σας ραντεβού μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια μοναδική Custom Made Νυφική δημιουργία ή Φόρεμα σύμφωνα με την προσωπικότητά σας, το στιλ σας και το μπάτζετ που διαθέτετε! Γιατί, ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Στο ατελιέ μας υπάρχουν και ολοκληρωμένες προτάσεις για το γάμο σας, όπως στέφανα, σετ κουμπάρου, μπομπονιέρες κ.τλ. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.Ευγενία Αϊναλάκη

- Fashion Designer - Haute Couture -

Tailor Made Wedding Dress & Haute Couture Dresses

Handmade Wedding Accessories & Crowns-stefana

Βασιλέως Γεωργίου Β 59-61, (3ος όροφος) Πειραιάς

Tel: +30 2111826446

Mob: +30 6932460590

Email: ainalakieugenia@gmail.com

Website: www.eugeniaainalaki.gr

Facebook: @eugeniaainalaki.gr

Instagram: @eugeniaainalaki

Pinterest: eugeniaainalaki