Η CKBSM είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων -δομικών υλικών, επίπλου και πλήρους εξοπλισμού κατοικιών και επιχειρήσεων με δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών πανελλαδικά.

Διαθέτει μεσιτικό γραφείο, κατασκευαστική εταιρεία, τμήμα υλοποίησης επενδύσεων, τμήμα συμβουλευτικής ανάπτυξης επιχειρήσεων και όλες τις σχετικές υπηρεσίες και εξοπλισμό, καθώς και πάρα πολλές ακόμα υπηρεσίες που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη ιδιωτών και επιχειρήσεων, καθώς και επενδυτών στην χώρα- σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ανά κλάδο αλλά ταυτόχρονα και με μικρότερες τοπικές και αξιολογημένους επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε κάθε μια από τις 50+ παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Στόχος μας -να μειώσουμε το κόστος σε κάθε μας υπηρεσία και να εξασφαλίσουμε εκπτώσεις στον πελάτη μας σε κάθε μας συνεργασία (πολιτική επιβράβευσης πελατών)

-να τον προστατεύσουμε από γραφειοκρατικές διαδικασίες και από νομικές, λογιστικές κ.α παραλείψεις

-να μειώσουμε τον χρόνο υλοποίησης σε κάθε υπηρεσία και να την αναθέσουμε σε αξιολογημένους επαγγελματίες

- να τον καθοδηγήσουμε βάσει των πραγματικών του αναγκών και να του προσφέρουμε εναλλακτικές με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του και αξιοποίηση των χρημάτων του.

Το μεγάλο εύρος υπηρεσιών μας και οι πολυπληθείς συνεργασίες μας, μας εξασφαλίζουν ένα διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο πανελλαδικά, το οποίο λόγω και της επιβράβευσης πελατών μας, επιστρέφει διαρκώς για άλλες υπηρεσίες. Συνεχίζουμε δυναμικά αυξάνοντας τις συνεργασίες μας και την παρουσία μας τοπικά και είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε κάθε απαίτηση και ανάγκη ιδιωτών, επιχειρηματιών και επενδυτών.