Η εταιρία Chief ιδρύθηκε το 1983 και καθιερώθηκε γρήγορα στο χώρο της παιδικής μόδας, κυρίως λόγω του πρωτότυπου και μοντέρνου σχεδιασμού των προϊόντων της.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στο Ν. Ηράκλειο Αττικής και το εργατικό δυναμικό που απασχολεί, αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες που πλαισιώνονται από ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών. Η παραγωγή των ρούχων μας γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα με στόχο αφενός την ευελιξία και τον καλύτερο έλεγχο της ποιότητας και του κόστους, και αφετέρου τη στήριξη της εγχώριας αγοράς και την προώθηση της αξίας ότι τα ελληνικά προϊόντα είναι καλά προϊόντα που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται.

Η μακροχρόνια πείρα μας και η ανάγκη για εξέλιξη και δημιουργία μας κάνει να είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη στο παιδικό ρούχο στην ελληνική αγορά, καθώς και στις γειτονικές χώρες.

Η αλματώδης εξέλιξη των τελευταίων ετών μας ώθησε να επεκταθούμε, έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι προτιμούν ρούχα που συνδυάζουν μόδα, άνεση και εξασφαλισμένη ποιότητα. Γι' αυτό το λόγο η σχεδιαστική μας ομάδα ενημερώνεται συνεχώς για τις παγκόσμιες εξελίξεις της μόδας, παρακολουθώντας προγνώσεις μόδας, εκθέσεις, επιδείξεις και κάνοντας έρευνα των καλύτερων ευρωπαϊκών αγορών.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας πλήρους γκάμας ενδυμάτων για κορίτσια, από τη βρεφική ως την εφηβική ηλικία, που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, συμβαδίζει με τις προτάσεις των επώνυμων σχεδιαστών και ανανεώνεται συνεχώς με καινούρια μοντέλα/σχέδια, ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής και της αγοράς. Παράλληλα, οι αγορίστικες συλλογές της Chief περιλαμβάνουν ρούχα για αγόρια από 0-16 ετών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τις ενδυματολογικές ανάγκες τους.

Οι συλλογές της Chief διατίθενται μέσω του δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου  καταστημάτων λιανικής της εταιρίας, καθώς και μέσω 250 επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, μέσω μιας σειράς διαφημιστικών καταχωρίσεων σε παιδικά και γυναικεία περιοδικά μόδας και στην τηλεόραση, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλάνου μάρκετινγκ και προώθησης, φροντίζουμε για την άμεση προβολή των προϊόντων μας και του brand name μας.

Το μυστικό της επιτυχίας μας βασίζεται στην αφοσίωση, τη σκληρή δουλεία και τη γνώση του αντικειμένου με το οποίο ασχολούμαστε, γεγονός που μας βοηθάει να επιτύχουμε τους στόχους μας και να στηρίξουμε την αναπτυξιακή μας πορεία στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Πρόσφατα, δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Chief στη διεύθυνση www.chief.gr για να φέρει τα ρούχα της εταιρείας πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους φίλους μας.

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται μέσα από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την εταιρία, κατά την οποία η Chief επιδιώκει να εδραιωθεί σαν μια από τις καλύτερες εταιρίες παιδικής ένδυσης, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που τη διακρίνει στη μέχρι τώρα πάνω από 30χρονη πορεία της.

chief.προτείνει μόδα!

 

Α. ΜΠΙΘΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΒΙΟΜΗΧΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 454,  14122, 

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ,  ΑΘΗΝΑ   

ΤΗΛ. (210) 28.36.000, 28.27.900, 28.10.333   FAX. (210) 28.52.044   

    www.chief.gr  

    e-mail: info@chief.gr