Από το 1985, το κέντρο διασκεδάσεως ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ δίνει το στίγμα στην διασκέδαση. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στις υπηρεσίες και στο φιλόξενο περιβάλλον απέκτησε τον σεβασμό και την αναγνώριση του κόσμου, θέτοντας νέα στάνταρ στον χώρο της διασκέδασης και των κοινωνικών εκδηλώσεων.

ΝΕΟΣ AΥΓΕΡΙΝΟΣ LIVE

Μετά από 25 χρόνια ανοδικής πορείας ο AΥΓΕΡΙΝΟΣ απέκτησε ένα νέο σύγχρονο χώρο. Ένα χώρο με υψηλή αισθητική, διακριτική πολυτέλεια, άριστη ποιότητα και άρτια υποδομή. Τον Αυγερινό Live.

Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Live αποτελεί όνομα συνώνυμο της διασκέδασης, έχοντας διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία μεγάλα events (όπως τον Παγκρήτιο διαγωνισμό ομορφιάς) και φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες (πχ. Δεσποινα Βανδή,Λευτερης Πανταζής,Πεγκη Ζηνα,Χρήστος Χολίδης, Βασίλης Τερλεγκας,Κατερινα Στανιση,Κελλη Κελλεκιδου,Μ.Τζουγανάκη, Ζ.Μελλά, Θ.Αδαμαντίδη, Μ.Γιαννούλη, Γ.Βαζαίο κ.α.).

Πάνω απ' όλα όμως, οι πιο σημαντικές προσωπικές στιγμές για εσάς είναι εξίσου οι πιο σημαντικές και για εμάς. Με την προσωπική φροντίδα και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει, εγγυόμαστε την επιτυχία της δεξίωσης σας.

Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη ζωή σας, αφού θα αποτελούν τη συνέχεια ενός υπέροχου γεγονότος

ΓΑΜΟΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ LIVE

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

3ο χλμ Μοίρες - Πετροκεφάλι Ηρακλείου Κρήτης 

Τ.Κ.: 70400

Tel: +30 28920 41400

Mob: +30 6948056866

Facebook: @ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ live

Email: Lefterisaygerinos@yahoo.gr / Info@aygerinos.gr

Website: www.aygerinos.gr