ΕΡΩΦΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η οικογένεια Γ. Αυγενάκη, αριθμεί τρίτη γενιά που ασχολείται εδώ και 41 χρόνια με την παραγωγή κρητικών αρτοσκευασμάτων. Ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Ψηλορείτη το 1978, στο χωρίο Καμάρες του δήμου Φαιστού, νομός Ηρακλείου. Το έτος 2006 μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις. Συνεχίζουμε να παράγουμε και προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ακολουθώντας πιστά την παράδοση της Κρήτης και των προγόνων μας. Προϊόντα αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και την εγχώρια αγορά.

Στόχος στην ΕΡΩΦΙΛΗ είναι η διατήρηση και η διάδοση της κρητικής αλλά και μεσογειακής διατροφής, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση και την ποιότητα που οι αξίες τους είναι διαχρονικές.

Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι πρωταρχικές αξίες της εταιρίας Γ. Αυγενάκης. Για το λόγο αυτό η εταιρεία φροντίζει όλα τα προϊόντα να διατηρούνται σε δροσερό και σκιερό μέρος και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000:2005, για Παραγωγή, Εμπορία και Διανομή Αρτοπαρασκευασμάτων. Επιπλέον για να διατηρήσει την άψογη παράδοση των προϊόντων, η εταιρία διαθέτει δικά της μεταφορικά μέσα για παραδόσεις εντός Αττικής και Κρήτης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραδόσεις γίνονται με την μεταφορική που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Η εταιρία Γ. Αυγενάκης, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να προσφέρουν καινοτόμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους.

Έχει κατοχυρωμένο πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας (αριθμός: 1008461) για το προϊόν «Παξιμαδόκουπα» το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο είδος κριθαροκουλούρας, όπου ο αρμονικός συνδυασμός του κριθαριού του ελαιολάδου και της ελιάς, της χαρίζει εξαιρετική γεύση, ενώ το πρακτικό σχήμα της «κούπας», δίνει τη δυνατότητα μίας ευρείας χρήσης, μίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν είδος σερβιρίσματος.

Έχει διακριθεί στο διαγωνισμό Olympic awards με Silver Award για το προϊόν Παξιμαδάκι Χαρουπιού και για το προϊόν Παξιμαδόκουπα. Το 2020 προστέθηκε στο ιστορικό της επιχείρησης ακόμα μια διάκριση από τα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020 Χρυσό βραβείο για το παξιμαδάκι χαρουπιού 300 γρ. στην ποιότητα Χρυσό βραβείο για τις παξιμαδοκούπες στην καινοτομία και ασημένιο στην ποιότητα.

Με οδηγό την πολυετή πείρα μας στο χώρο των αρτοσκευασμάτων και τον σεβασμό στον πελάτη, στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με τα καλύτερα προϊόντα. Στηρίζουμε την διεθνή όσο και την εγχώρια αγορά, με λιανικές και χονδρικές πωλήσεις. Ενδεικτικά συνεργαζόμαστε με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, Καλαμπόκης ΑΕΒΕ, Χαλκιαδάκης, Ξενοδοχείο ATHENS MARRIOT, όμιλο Δασκαλαντωνη, Levant food Χονγκ Κονγκ, Umami-deli.de Μόναχο κ.α

Από το 2006 η παραγωγή των αρτοσκευασμάτων γίνονται σε νέες εγκαταστάσεις στο Τυμπάκι Ηρακλείου ενώ από το 2017 η έδρα της εταιρίας μετακινήθηκε και διατηρεί κέντρο διανομής στο Ν. Φάληρο.

Το 2021 η επιχείρηση πλέον μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κτήριο, με σύγχρονές εγκαταστάσεις που πληρούν τις απαιτήσεις σύμφωνα με το ISO και στηρίζεται από το τοπικό πρόγραμμα LEADER.

      Μια ακόμα διάκριση για την εταιρεία Γ.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ και φέτος στα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020. 
Χρυσό βραβείο για το παξιμαδάκι χαρουπιού 300 γρ. στην ποιότητα. ¨Οπου ήδη κατέχει το ασημένιο βραβείο olympic awards.

 

 

Χρυσό βραβείο για τις παξιμαδοκούπες στην καινοτομία και ασημένιο στην ποιότητα.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

 

ΕΡΩΦΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ Βεΐκου 5, Πειραιάς Αττικής, Τ.Κ. 18547

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Τυμπάκι, Ηράκλειο, Κρήτη Τ.K. 70200

Tel. +30 210 48 21 014, +30 28920 53052

Mob: +30 6936 644 824

Email: info@erofili-bakery.gr  / sales@erofili-bakery.gr

Website: www.erofili-bakery.gr

Facebook: @Παξιμάδια Ερωφίλη