Η Δραμινή Χαρτοποιϊα ANIL ιδρύθηκε το 1991 στο Αρκαδικό Δράμας με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή προϊόντων χάρτου.

Από την αρχή της λειτουργίας της έως σήμερα η επιχείρηση έχει επεκταθεί σε όλη την γκάμα των προϊόντων χάρτου, παράγοντας χαρτί υγείας οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, ρολά κουζίνας οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, χαρτοπετσέτες.

Επενδύοντας συνεχώς στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που παράγει καθώς και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποκτώντας μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Δίνοντας αυξημένη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει, πήρε το ρίσκο και επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Από τον Οκτώβριο του 2009 η γραμμή παραγωγής της Δραμινής Χαρτοποιϊας ANIL αποτελείται από μηχανήματα σύγχρονα και πλήρως αυτοματοποιημένα.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός έχει επιλεγεί ύστερα από μια εκτενή έρευνα αγοράς, δίνοντας στην επιχείρηση συγκριτικό πλεονέκτημα, σε ένα χώρο όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος. Πρόκειται για μία κάθετη γραμμή παραγωγής με υψηλές αποδόσεις.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από τον εγκεκριμένο φορέα πιστοποιήσεων ΤUV CERT .

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Αρκαδικό Δράμας σε έκταση 5000τ.μ. με στεγασμένο χώρο 3000τ.μ.


ΔΡΑΜΙΝΗ ΧΑΡΤΟΠΟIΪΑ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΡΑΜA
ΤΗΛ. 25210 39204
FAX. 25210 38282