Ο Όμιλος ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ με μια ματιά

  • Ηγετική θέση στην Μεσογειακή Ιχθυοκαλλιέργεια. Τζίρος πωλήσεων στα 90 εκατ.€  για το 2011, 116εκατ.€ για το 2012 και 120 εκατ.€  για το 2013.
  • Σε διαρκή ανάπτυξη με ισχυρή & διαφανή οικονομική θέση.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαχείριση των ιχθυοκαλλιεργειών & την ποιότητα του ψαριού. 
  • Δυναμικό & συνεκτικό management team.
  • Γεωγραφική ανάπτυξη από το 2008, με τη λειτουργία μονάδων στην Αλβανία και την εξαγορά ηγετικών εταιριών ιχθυοκαλλιέργειας στην Ισπανία.

Αναγνωρίζεται ως μια υπολογίσιμη δύναμη του κλάδου, κεφαλαιοποιώντας την προστιθέμενη αξία της Global Finance  (www.globalfinance.gr).

Όραμα

Ο όμιλος Ανδρομέδα να αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος στον τομέα της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας αναφορικά με :

  • την ποιότητα και καινοτομία,
  • την άξια που προσφέρει στους καταναλωτές,
  • την εξυπηρέτηση των πελατών και το ταλέντο των εργαζομένων,

επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα συνεχή και διατηρήσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη.


Τα Προϊόντα μας


Τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του Ομίλου Ανδρομέδα είναι η ανώτερη ποιότητα, η ασφάλεια και η φρεσκάδα. Οι συνθήκες καθ’ όλο τον κύκλο παραγωγής είναι ιδανικές για τη δημιουργία τέλειας ποιότητας γόνου και συνακόλουθα για την ανάπτυξη υγιεινών φρέσκων ψαριών με τέλειο σχήμα, ζωντανά χρώματα και απολαυστική γεύση.

Τα παραγόμενα είδη του Ομίλου Ανδρομέδα είναι είδη που ζουν και μεγαλώνουν στη θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου, παρέχοντάς τους ένα φυσικό περιβάλλον ανάπτυξης.

Αναλυτικά τα είδη μας είναι: τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φαγκρί και μυτάκι.

Τα είδη αυτά πωλούνται φρέσκα ολόκληρα αλλά και κατεψυγμένα ή σε συσκευασίες φιλικές προς τον καταναλωτή – έτοιμα για μαγείρεμα (φιλέτα ή απεντερωμένα/απολεπισμένα/αποβραγχιωμένα).

ΠιστοποιήσειςΌλα τα προϊόντα μας παράγονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες, ακολουθώντας διαδικασίες που είναι πιστοποιημένες με ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001 και GLOBALG.A.P σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τον γόνο ως το τελικό προϊόν.

Κάλυψη Αγορών ΠαγκοσμίωςΟ Όμιλος Ανδρομέδα διαθέτει παγκόσμια εξαγωγική δύναμη. Το δίκτυο μας περιλαμβάνει πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική, την Βόρεια Αφρική, την Ασία και την Μέση Ανατολή.


Εταιρικό
Video


Επικοινωνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Λαυρίου 99Γ, Παιανία, Αθήνα, 19002

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ++302106640963

E-MAIL: sales@andromedagroup.gr

 

www.andromedagroup.eu