ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκόνταψε στη N. Σμύρνη η ΑΕΚ-Ολοι οι αγώνες και η βαθμολογία

Αθήνα

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0:Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος στο πρώτο ματς χωρίς τον Μίκαελ Στόρε στον πάγκο του, καθώς την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκα νίκησε στη Νέα Σμύρνη 1-0 την ΑΕΚ, που έτσι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 50' ο Ριέρα, ο οποίος είχε χάσει πέναλτι στο 33'. Η Ενωση από το 36' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταντόμο.

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2: Με γκολ του Κοντρέρας στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιοκαι πανηγύρισε το πρώτο εφετινό "τρίποντο" μακριά από την Τούμπα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπούντιμιρ στο 16' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σαλπιγγίδη στο 35'. Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες στο 82', καθώς αποβλήθηκε ο Τζούνιορ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2:Την ανατροπή πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της Κέρκυρας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, καθώς βρέθηκε να χάνει με τέρμα του Τσίγκα στο 36', αλλά κατάφερε με γκολ των Πούλιδο στο 78' και Ουντόζι στο 88' να πάρει τη νίκη με 2-1.

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0: Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος στο α' ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς, όμως, να σκοράρει, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο β΄ημίχρονο.

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-0:Με γκολ του Λεοζίνιο στο 9' ο Πανσερραϊκός πέτυχε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, με 1-0 επί της Καβάλας στις Σέρρες.

Το Σάββατο , με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τζιμπρίλ Σισέ (57΄, 63΄ πέναλτι) ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης ημέρας και πλησίασε στον ένα βαθμό τον "αιώνιο" αντίπαλό τους. Ο Κέβιν Μιραλάς άνοιξε το σκορ στο 37΄, ενώ από το 63΄ οι Πειραιώτες έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αβραάμ Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σε αγώνες για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Λάρισα-Ξάνθη 3-0

Aρης-Ατρόμητος 2-0

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-0

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 18

2. Παναθηναϊκός 17

3. ΑΕΚ 13

. Αστέρας Τρίπολης 13

5. Κέρκυρα 12

. Καβάλα 12

. Αρης 12

8. Ηρακλής 11

. ΠΑΟΚ 11

10. Ολυμπιακός Βόλου 10

11. Εργοτέλης 9

. Λάρισα 9

13. Ατρόμητος 7

. Πανσερραϊκός 7

. Πανιώνιος 7

16. Ξάνθη 6



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία