ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξομολογήσεις Μαραντόνα

«Πήρα πρώτη φορά ναρκωτικά ενώ έπαιζα στην Μπαρτσελόνα»

Canale 5 - 1η Φεβρουαρίου 2017

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που έκανε χρήση ναρκωτικών ήταν σε ηλίκία 24 ετών ενόσω αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν «το μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του.

«Ήμουν 24 όταν πήρα ναρκωτικά για πρώτη φορά. Στη Βαρκελώνη. Ηταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαιρου σε συνέντευξή του στο «Canale 5».

Ο Αργεντινός παλαίμαχος αστέρας διαβεβαίωσε ότι έχει συμπληρώσει 13 χρόνια χωρίς να κάνει χρήση φαρμάκων και ο ίδιος ομολόγησε ότι θεωρεί τον εαυτό του «τυχερό» που είναι σε αυτή την κατάσταση και δεν έχει πεθάνει.

«Τα ναρκωτικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, τα ναρκωτικά σκοτώνουν. θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό να είμαι σε θέση να μιλάμε γι αυτό. Αν είχα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, τώρα σε αυτή την ηλικία, θα είχα πεθάνει,» πρόσθεσε.

Εν συνεχεία υποστήριξε ότι έχει την Νάπολι ακόμα στην καρδιά του, περιέγραψε τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι ως «προδότη», επειδή παντρεύτηκε την πρώην γυναίκα του Μάξι Λόπεθ, τόνισε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος «κάνει μεγάλα πράγματα στο Βατικανό», ενώ για τον Μέσι υπογράμμισε: «Δεν ανέχομαι ότι δεν εκτιμούν τον  Μέσι επειδή δεν έχει κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε 56 χρόνια δεν είδα τίποτα όπως ο Λίο».



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία