ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Μπαρτσελόνα έως το 2022 ο Σουάρες

Radio Vision Celeste - 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Λουίς Σουάρες θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα έως το 2022, όπως προανήγγειλε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης Radio Vision Celeste ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Η ανανέωση είναι μια τελειωμένη υπόθεση, υπάρχουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο Λουίς θα παραμείνει στη Βαρκελώνη. Τον αγαπούν όλοι κι αυτός είναι πολύ αφοσιωμένος στον σύλλογο. Μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες θα το επισημοποιήσουμε» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για όλους τους οπαδούς. Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, μέρος μιας θεαματικής τριπλέτας (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ), εκτός του ό,τι βοηθά το έργο της ομάδας» πρόσθεσε.

«Θα παρατείνουμε το συμβόλαιό του μέχρι εκεί που ο νόμος μάς επιτρέπει, αλλά στόχος είναι ο Σουάρες να παραμείνει ως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που έχει προγραμματιστεί για το 2022. Θέλουμε περισσότερο, αλλά, προς το παρόν, η συμφωνία θα υπογραφεί έως το 2022, επειδή πρέπει να προσαρμοστούμε στη νομοθεσία που προβλέπει ανώτατο όριο τα πέντε έτη. Θέλουμε ο Λουίς να παραμείνει στον σύλλογό μας ακόμα και μετά την απόσυρσή του» υπογράμμισε καταλήγοντας ο Μπαρτομέου. 



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία