ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο μηδέν ο ΠΑΟ-Νίκες για Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Αθήνα

Δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει τα κεκτημένα, άφησε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, καθώς στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 14η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει τον Ατρόμητο με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι", που από το 68ο λεπτό έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντουντού, σημείωσαν και τα δύο τέρματά τους στο πρώτο ημίχρονο, με τους Φουστέρ στο 34΄ (πέναλτι) και Μιραλάς στο 36΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με γκολ του Φαβάλι στις καθυστερήσεις. Με το τρίποντο η πειραϊκή ομάδα έμεινε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ-Λάρισα 4-0

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε στο ΟΑΚΑ της Λάρισας με 4-0 και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης. Το σκορ άνοιξε στο 10` ο Μπλάνκο, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος, το 3-0 ο Δέλλας στο 89ο λεπτό και το 4-0 ο Μπλάνκο, δύο λεπτά αργότερα.

Ξάνθη-Καβάλα 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση των "Πηγαδιών" ανάμεσα στην Ξάνθη και την Καβάλα, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η μακεδονική ομάδα προηγήθηκε με τον Ονουάτσι στο 4΄, ενώ για την Ξάνθη ισοφάρισε ο Πόι στο 69΄. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντουγκλάο.

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 1-1

Πανσερραϊκός και Πανιώνιος μοιράστηκαν τους βαθμούς στη μακεδονική πόλη καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Λεοζίνιο στο 21ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι "κυανέρυθροι" με τον Σιόβα στο 66΄.

Εργοτέλης-Κέρκυρα 3-0

Εύκολη νίκη επί της Κέρκυρας με 3-0 σημείωσε ο Εργοτέλης στο "Παγκρήτιο" στάδιο. Τα τέρματα της ομάδας του Ηρακλείου, που με το τρίποντο βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της, σημείωσαν οι Ολίσε (6΄), Βερπακόφσκις (52΄) και Μπούντιμιρ (73΄).

ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας παραμένει ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Ηρακλή. Το ματς έγινε στο γήπεδο της Τούμπας για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 10ο λεπτό.



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία